Cash 4 Life

Cash 4 Life är det största och mest populära lotterispelet i hela New York. Det startades i New York och New Jersey så sent som i 2014 och har sedan dess alltså vuxit till att bli oerhört populärt. Med tanke på att lotteriets bästa vinst är 10 000 kr per dag, varje dag för resten av ditt liv, är det kanske inte så konstigt att det är ett av de mest spelade lotterierna i hela New York. 

Vi ska idag gå igenom lotterispelet Cash 4 Life och här kan du läsa om hur det fungerar och hur det går till att spela på det. Vi kommer naturligtvis även att tipsa om en bettingsida med svensk licens där du kan spela på Cash 4 Life. Vidare kommer du även att hitta lite annan intressant information, så om du är intresserad av att spela på Cash 4 Life, men vill läsa in dig lite mer på hur det fungerar först – så har du den ultimata guiden här. 

Spela Cash 4 Life här!

Hur fungerar Cash 4 Life?

I lotteriet Cash 4 Life ska du välja 5 olika nummer, plus ett bonusnummer. De första 5 numren sträcker sig från 1 till 60 och bonusnumren går från 1 till 4. När du valt dina totalt 6 nummer, måste du betala din rad, och därefter är det bara för dig att vänta in dragningen.

Cash 4 Life har till skillnad mot många andra lotterier dragning hela 2 gånger per vecka – närmare bestämt på måndagar och torsdagar. Dragningen sker kl. 00.30 UTC, och för att få delta i den aktuella dragningen måste ditt spel vara helt betalat och klart innan dragningen startat. 

Vinstchansen för Cash 4 Life

Vinstchansen för Cash 4 Life är ganska hög för de lägre vinsterna – till exempel är det 1:13 vinstchans för spelets lägsta vinst. Dess högsta vinst är naturligtvis avsevärt svårare att kamma hem, av förklarliga skäl. 
Här kommer en mer detaljerad lista över vinstchanserna i spelet.

Antal rättUtdelningVinstchans
5+110 000 kr / dag1:21 846 048
510 000 kr / vecka1:7 282 016
4+1$ 2001:79 440
4$ 1001:79 440
3+1$ 401:1 471
3$ 201:490
2+1$ 101:83
2$ 31:28
1+1$ 21:13

Hur spelar jag på Cash 4 Life i Sverige?

YoBetIt är en svensk och otroligt populär bettingsajt där du kan spela på lottoresultaten från Cash 4 Life.Eftersom Cash 4 Life är ett amerikanskt lotteri går det inte att delta i själva lotteriet om man spelar från Sverige. Däremot går det alltså att betta på vilka nummer som kommer att dras – vilket i princip är det samma som att delta i lotteriet, med enda skillnaden att det är YoBetIt som betalar ut vinsten istället. För att spela på vilka nummer som kommer att dras i kommande dragning på Cash 4 Life, behöver du först och främst ha ett spelarkonto hos YoBetIt. Har du inget sådant sedan tidigare, är det gjort i en blink att skapa ett konto hos dem, med hjälp av ditt BankID. 

Efter att du skapat ditt spelkonto går du in på deras lotterisektion, där du sedan klickar på ’Cash 4 Life’. När du gjort detta kommer det att komma upp en bricka, där du får välja dina nummer. Varje rad du spelar på kostar 2.50 euro, och innehåller 5 huvudsiffror samt en bonussiffra. Du kan välja att spela på hur många rader du vill och priset per rad är konstant, oavsett hur många rader du väljer att spela på. När du valt dina rader fyller du i om du vill att dessa ska gälla för måndagens eller torsdagens dragning. Därefter betalar du, och när du betalat är ditt spel klart – då är det bara att sätta igång och invänta din valda dragning.

 Eftersom YoBetIt är en bettingsajt med en svensk licens för spel, kommer alla dina framtida vinster att vara helt skattefria – oavsett hur mycket pengar du än vinner. 

Dela på