Svenska Spel Tur Logo

Svenska Spel Tur

  • Sveriges största utbud av tur spel!
  • Enkel sign up process!
  • Säkert med bra kundsupport

Börja spela snabbt och enkelt!

TILL SPELBOLAG Regler & Villkor
Svenska Spel Tur Logo

Svenska Spel Tur

Börja spela snabbt och enkelt!
Till Svenska Spel Tur
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Svenska Spel Tur Recension

Som namnet antyder är detta en renodlad tur-sektion, ingenting här har någonting med dina färdigheter att göra. Keno, Lotto och skraplotter hittar du här under varierande rubriker och i oändliga iterationer.

Det här är återstoden av spelen du känner till från Svenska Spel, men inte hittar någonstans på deras systersite. Även Keno som är ett bingo-liknande spel hamnar av licens-skäl. Du har allsköns skraplotter och tusen olika roliga varianter av Triss ifall du skulle bli trött på originalet. I det här casinot kan du även hitta originella format som skrap-PAC-MAN, en labyrintliknande skraplott som de kreativt nog skapat.

App för turspel – för dig på resande fot

Om du känner för att ha superkoll på dina spel kan du även ladda ner deras app. Där kan du lira de flesta spelen även om du råkar vara borta från datorn. Den kan du enkelt ladda ner och använda för att skrapa triss på bussresan mot jobbet. Appen fungerar bättre än förväntat och är lite småtrevlig att fördriva tiden med.

Tre skäl att spela hos Svenska Spel Tur:

  • Triss – Denna sjukt kul skraplott plus en hel drös varianter är skäl nog
  • Vikinglotto – En storfavorit för många svenskar sidan sent 90-tal
  • Keno – Även utan dialekten kan det här vara något av det roligaste som uppfunnits

Ansvarsfullt spelande – även med turspel

Staten har gett Svenska Spel i uppdrag att motverka spelmissbruk, något som märks på flera olika sätt. När du registrerar dig hos Svenska Spel kommer du att bli ombedd att ange maxgränser för hur mycket du vill kunna spela för per vecka och hur mycket tid du får spendera på spel. Du kan ändra gränserna senare, men väljer du att höja dem sker höjningen med fördröjning så att du får tid på dig att fundera på om det verkligen är en bra idé att spela för mer pengar. Man slipper på så sätt riskera att ryckas med av tillfälliga infall, till exempel när man är berusad eller irriterad.

Snabb info

Startades:

1997

Kategorier:

lotto
svensk licens

Svensk Licens:

Ja

Lägsta Insättning:

25

Rating:

4.5

E-mail:

kundservice.tur@svenskaspel.se
Betalningsmetoder