MiniTriss

Snabb info

Lanserades:

2014

Kostnad:

10 Kr

Kategori:

skraplotter

Minitriss är en skraplott från AB Svenska Spel Tur som lanserades i november 2014. Minitriss kostar 10 kronor och har en maxvinst på 100 000 kronor. Detta kan jämföras med vanliga Triss som kostar 30 kronor och har en maxvinst på 1 miljon kronor direkt på skrapet, plus chans att vinna ännu mer pengar än så via diverse specialsymboler.

Med en kostnad på 10 kronor påminner Minitriss en hel del om AB Svenska Spel Turs skraplott Tia, som också har en maxvinst på 100 000 kronor.

Vill du spela MiniTriss så hittar du den här: svenskaspel.se/tur.

Vad kan jag vinna på MiniTriss?

Högsta vinsten på MiniTriss är 100 000 kronor.

Det finns inte några specialsymboler som kan ge specialvinster (klövervinst, TV-vinst eller dylikt).

Hur och var spelar man MiniTriss?

Du kan köpa fysiska MiniTriss hos spelombuden runt om i Sverige, eller skrapa digitala MiniTriss online hos AB Svenska Spel Tur. Man behöver inte vara fullskaligt spelombud för Svenska Spel för att få sälja MiniTriss utan det räcker att vara lotteriombud.

Din vinstchans är lika stor oavsett om du köper en fysisk MiniTriss eller skrapar en digital hos Svenskaspel.se.

Man behöver inte använda sig av Svenska Spels Spelkort när man köper MiniTriss (eller andra skraplotter) från AB Svenska Spel Tur.

Positivt & Negativt med MiniTriss

  • Till skillnad från Triss har MiniTriss vare sig Klövervinst eller Tevevinst, vilket innebär att man endast kan vinna direkt på skrapet. Man kan inte få skrapa någon speciallott i tv. Om man tycker att detta är positivt eller negativt är förstås en smaksak.
  • Högsta vinsten på MiniTriss är bara 100 000 kronor. Vill man ha en vinst som gör att man kan gå i pension i förtid och leva lyxliv är MiniTriss därmed inte en lämplig lott, vill man däremot ha chans att vinna en guldkant på vardagen passar MiniTriss bra.
  • Precis som sin föregångare Triss är MiniTriss ett mycket snabbt spel, vilket är positivt för den som snabbt vill veta om det blev någon vinst och i så fall hur mycket. På så viss skiljer sig MiniTriss från till exempel Lotto och Stryktipset som är spelformer där man kan behöva vänta förhållandevis länge på resultatet. Att MiniTriss (precis som vanliga Triss) inte är knutet till någon dragning/sporthändelse innebär också att man kan spela MiniTriss hur ofta som helst.
  • MiniTriss är en väldigt enkel lott. Vill man ha en skraplott som erbjuder lite mer pyssel passar Skrap-Bingo, Skrap-Kryss och Skrap-Pyramid bättre.
  • MiniTriss är ett renodlat turspel. Är man ute efter spel med skicklighetsmoment är poker, blackjack och odds bättre val.

Spel från AB Svenska Spel Tur. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Snabb info

Lanserades:

2014

Kostnad:

10 Kr

Kategori:

skraplotter

Liknande Spel

Svenska Spel Tur Logo

Svenska Spel Tur

Börja spela snabbt och enkelt!
Till Svenska Spel Tur
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor