Skrap-Pyramid

Snabb info

Kostnad:

30 Kr

Kategori:

skraplotter

Skrap-Pyramid ingår tillsammans med Skrap-Bingo och Skrap-Kryss i Svenska Spel Turs sortiment av lite dyrare och mer avancerade skraplotter som erbjuder en lite mer pysslig spelupplevelse än klassikern Triss. Lotten kostar bara 30 kronor, men det är mer än Triss (25 kr) och Tia (10 kr). Du hittar skrap-pyramiden på Svenska Spel Turs hemsida: svenskaspel.se/tur

Vad kan jag vinna på Skrap-Pyramid?

  • Skrap-Pyramid är den sorts lott där det går att vinna flera gånger på samma lott. Lägsta vinst är 30 kronor, högsta vinst är 1 miljon kronor.
  • Vinstchansen på Skrap-Pyramid är 1:4, vilket är samma som för Skrap-Bingo men något sämre än för Skrap-Kryss som har 1:3,3.
  • Du kan vinna flera gånger på samma lott när du spelar Skrap-Pyramid, så spänningen håller i sig hela skrapet igenom. Att du redan vunnit en gång innebär inte att spelet är över.

Vad kostar det?

En lott kostar 30 kronor.

Hur spelar jag Skrap-Pyramid?

Lotten Skrap-Pyramid består av två fält – dels en pyramid, dels ett fält som heter ”Dina nummer”. De nummer du skrapar fram i ”Dina nummer” avgör vilka rutor du får skrapa i pyramiden. För att vinna något måste du skrapa en hel vänster- eller högerrad någonstans i pyramiden. De båda halvorna av pyramiden är två separata spel (vänsterhalvan = Spel 1, högerhalvan = Spel 2) och det räcker med att skrapa fram en fullständig rad på ett av spelen för att vinna något.

Eftersom spelfältet är pyramidformat krävs det längst ned i basen många nummer i rad för att vinna, medan det högst uppe i toppen bara krävs ett nummer. Detta påverkar vinsternas storlek. Högst upp i toppen kan du vinna 30 kronor eller 60 kronor beroende på vilken sida du vinner på. Längst ned i basen är det 100 000 kronor respektive 1 miljon kronor som gäller.

Det är möjligt att skrapa fram fler än en rad när man spelar Skrap-Pyramid, så sluta inte skrapa bara för att du fått fram en vinst.

Var kan jag köpa lotten?

Du kan köpa fysiska lotter hos Svenska Spels lotteriombud eller skrapa virtuella lotter hos svenskaspel.se/tur. Din vinstchans påverkas inte av vilket alternativ du väljer.

Mer om Skrap-Pyramid

Skrap-Pyramid är precis som Skrap-Bingo och Skrap-Kryss en skraplott som kräver lite pyssel innan man vet om man vunnit eller inte. Vill du har ett riktigt snabbt spel är till exempel Triss eller Tia bättre val. Hos Skrap-Bingo måste du först skrapa 25 rutor för att få fram dina nummer, och sedan väntar både Spel 1 och Spel 2 i pyramiden.

Skrap-Pyramid är ett väldigt snabbt spel jämfört med till exempel Lotto som kräver att man väntar på en viss dragning.

Efter Skrap-Pyramid inte är knutet till någon sporthändelse, dragning eller liknande kan du spela Skrap-Bingo hur ofta du vill.
Du behöver inte gå till ett fullskaligt spelombud för att kunna köpa Skrap-Pyramid eftersom det räcker med att vara lotteriombud för att få sälja den.

Eftersom pyramiden består av två individuella spel kan den som vill dra ut lite på spänningen börja med att skrapa det enda och spara det andra till senare.
Om du köper lotten för att skrapa tillsammans med någon, tänk på att ena pyramidsidan kan ge mycket större vinster än den andra.

Om du vill prova på hur Skrap-Pyramid fungerar utan att riskera några pengar kan du bege dig till svenskaspel.se/tur. Där kan man spela för både riktiga pengar och låtsaspengar, beroende på vad man känner för.

Skrap-Pyramid är ett renodlad turspel, till skillnad från till exempel Svenska Spels Oddset Lången som har ett skicklighetsmoment. Skrap-Pyramid bjuder inte heller på samma slags interaktivitet som Pick ’n Click eftersom dina val inte spelar någon roll för resultatet.

Skrap-Pyramid kostar 30 kronor, vilket gör det dyrare än både Triss (25 kr) och Tia (10 kr). Samtidigt är det en förhållandevis billig spelform.

Till skillnad från till exempel Pick ’n Click existerar Skrap-Pyramid även som fysisk lott, så man kan till exempel köpa en lott, lägga den i ett kuvert och ge bort den i present.

Snabb info

Kostnad:

30 Kr

Kategori:

skraplotter

Liknande Spel

Svenska Spel Tur Logo

Svenska Spel Tur

Börja spela snabbt och enkelt!
Till Svenska Spel Tur
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor