Skrap-Bingo

Snabb info

Kostnad:

30 Kr

Kategori:

skraplotter

Skrap-Bingo är en av skraplotterna i Svenska Spel Turs sortiment. Jämfört med till exempel Triss och Tia är Skrap-Bingo en lite mer komplicerad lott som tar längre tid att skrapa klart. Den är också lite dyrare med sina 30 kronor i pris.

Om du gillar Skrap-Bingo skulle du förmodligen även uppskatta skraplotterna Skrap-Pyramid och Skrap-Kryss, som också de är en del av Svenska Spels sortiment av lite dyrare och mer avancerade skraplotter. Båda kostar 30 kronor och bjuder precis som Skrap-Bingo på en stunds pyssel med lotten innan man vet om man vunnit eller inte.

Vad kostar Skrap-Bingo?

En lott kostar 30 kronor.

Vad kan jag vinna?

Maxvinsten för Skrap-Bingo är 1 miljon kronor.

Vinstchansen är 1:4. Det delas alltså ut vinster till spelarna tämligen ofta. Du kan inte bli mångmiljonär på den här lotten, men om du spelar ofta är chansen hög att det ska droppa in små och medelstora vinster då och då.

Hur spelar man Skrap-Bingo?

På lotten hittar du fyra områden som är bingobrickor, samt ett område som är utropsbricka. Du fungerar som din egen bingoutropare genom att skrapa fram nummer på utropsbrickan. Varje nummer som skrapas fram där ska markeras på de olika bingobrickorna. Om du får fem nummer i rad, ett kryss eller fyra hörn har du vunnit något.

Var kan jag köpa lotten?

Skrap-Bingo existerar som fysisk lott och går att köpa hos Svenska Spels ombud. Det går också att skrapa ”digitala” lotter hos svenskaspel.se/tur. Om du skrapar en fysisk eller digital lott spelar ingen roll för din chans att vinna.

Mer om Skrap-Bingo

Eftersom Skrap-Bingo har fyra olika bingobrickor kan man köpa en lott tillsammans med andra och skrapa en bricka var. Praktiskt även för till exempel barnfamiljer där varje barn kan få välja en bingobricka.

Skrap-Bingo är ett snabbt spel i jämförelse med till exempel Lotto där man måste vänta till onsdag eller lördag för att få veta resultatet. Samtidigt är det är långsamt spel jämfört med till exempel Triss eftersom skrapandet är lite mer omständligt på Skrap-Bingo. Det passar alltså dig som vill ha en lott som är lite mer pysslig än Triss, men vill ha resultat inom några minuter.

En butik behöver inte vara fullständigt spelombud för att få sälja Skrap-Bingo, det räcker med att vara lotteriombud. Därför är det lätt att hitta ställen som säljer Skrap-Bingo och övriga skraplotter ur Svenska Spels sortiment. Du kan också spela Skrap-Bingo på Svenskaspel.se.

Du kan spela Skrap-Bingo hur ofta som helst, till skillnad från till exempel Joker som bara har ett visst antal dragningar per månad.

Om du vill prova på hur Skrap-Bingo fungerar kan du spela för låtsaspengar hos Svenskaspel.se.

Skrapbingo är helt och hållet ett turspel. Det har inte något skicklighetsmoment och hur du skrapar påverkar inte utkomsten. Om man tycker detta är positivt eller negativt beror givetvis vilken typ av spelupplevelse man är ute efter.

Skrap-Bingo är dyrare än både Tia och Triss, men ändå förhållandevis billig jämfört med många andra spelformer.

Skrap-Bingo kan spelas som virtuell lott hos Svenska Spel Tur, men den existerar också i fysisk form vilket gör att det till exempel går att köpa den hos ett spelombud och lägga den i ett kuvert för att ge bort i present.

Snabb info

Kostnad:

30 Kr

Kategori:

skraplotter

Liknande Spel

Svenska Spel Tur Logo

Svenska Spel Tur

Börja spela snabbt och enkelt!
Till Svenska Spel Tur
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor