Skrap-Kryss

Snabb info

Kostnad:

30 Kr

Kategori:

skraplotter

Spel från Svenska Spel Tur AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Skrap-Kryss är en av många skraplotter från Svenska Spel Tur, som är lite dyrare än klassikern Triss och erbjuder lite mer avancerat spel som tar en stund att slutföra. Övriga lotter i det här sortimentet är Skrap-Bingo och Skrap-Pyramid. Alla tre varianterna kostar 30 kronor styck och bjuder på en stunds pyssel innan man vet om man vunnit eller inte. Du kan spela Skrap-Kryss online på svenskaspel.se/tur.

Hur spelar man Skrap-Kryss?

Lotten Skrap-Kryss har hämtat inspiration från korsordens värld och går ut på att försöka skrapa fram hela, riktiga ord. Lotten är uppdelad i två fält. I det första skrapar du fram dina bokstäver, i det andra (korsordsfältet) markerar du dessa bokstäver och hoppas på att få ihop ett ord. För att vinna något behöver du få ihop minst tre hela godkända ord i ditt ”korsord”.

Tänk på att en bokstav kan förekomma flera gånger i korsordsfältet. När du till exempel skrapar fram bokstaven E är det alltså viktigt att leta upp samtliga E i korsordsfältet och markera dem.

Var kan jag spela Skrap-Kryss?

Du kan köpa lotten Skrap-Kryss hos Svenska Spel Turs lotteriombud. Dessutom kan du spela från deras egna hemsida svenskaspel.se/tur.

Vad kostar det?

Skrap-Kryss kostar alltid 30 kronor per lott, avsett om du spelar online eller köper från spelombud.

Vad kan jag vinna på Skrap-Kryss?

Lägsta vinsten är 30 kronor, högsta vinsten är 1 miljon kronor.

Skrapkryss har en vinstchans på 1:3,3 vilket är något mer än för Skrap-Bingo och Skrap-Pyramid som båda har en vinstchans på 1:4.

Mer om Skrap-Kryss

Skrap-Kryss tar längre tid att spela än till exempel Tia och Triss, och passar dig som gärna pysslar med ditt spel en liten stund.

Till skillnad från till exempel Lotto kräver Skrap-Kryss inte att du väntar på någon dragning för att få veta om och hur mycket du vunnit. Hur lång tid det tar beror bara på hur snabbt du skrapar, och du kan lösa in eventuell vinst direkt.

Eftersom Skrap-Kryss till skillnad från turspelen Joker och Lotto inte är knutet till någon viss dragning kan du spelar hur mycket och hur ofta som helst.

Skrap-Kryss kostar 30 kronor och är därmed dyrare än både Tia (10 kr) och Triss (25 kr).

Skrap-Kryss är ett renodlat turspel. Det har inte något skicklighetsmoment som Stryktipset, och det är inte heller interaktivt som i Pick ’n Click där dina val påverkar utgången.

Spel från Svenska Spel Tur AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Snabb info

Kostnad:

30 Kr

Kategori:

skraplotter

Liknande Spel

Svenska Spel Tur Logo

Svenska Spel Tur

Börja spela snabbt och enkelt!
Till Svenska Spel Tur
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor