Gratis Bingo på nätet

Vill du spela gratis bingo på nätet? Då har du kommit helt rätt! Du kanske tror att gratis bingo inte existerar längre, men så är verkligen inte fallet. Det är nämligen så att gratis bingo inte längre är lika vanligt som förut, men det finns fortfarande bingosajter som erbjuder sina kunder att spela gratis på olika sätt. Saken är bara den att dessa bingosajter inte är så lätta att hitta i denna enorma spelvärld, och det är där Spelaspel kommer in i bilden. I över 15 år har vi täckt allt som har med online bingo att göra, och naturligtvis planerar vi att fortsätta så. 

Här på denna sida kommer du att hitta nyttig information om bingo och en uppdaterad lista av alla bingosajter som erbjuder dig valet att spela gratis bingo på nätet – VARSÅGOD!

Spela gratis bingo på nätet

Här nedanför ser du nätets alla bingosajter som erbjuder dig att på något sätt spela gratis bingo. För att kunna ta emot något erbjudande gäller det att du registrerar dig hos spelsidan först.  

Hur spelar man gratis bingo på nätet?

När du spelar på nätet kan du ta del av olika möjligheter som får dig att spela med gratis bingo pengar. Dessa gratis bingo pengar kallas också för bonuspengar, och du får dessa genom att ta del av olika erbjudanden. Hur ett erbjudande ser ut beror på vilken spelsajt du befinner dig på. Men oftast brukar det vara så att du får en viss mängd bonuspengar när du gör din första insättning. Hur mycket som krävs för att du ska få dina extra bingo pengar beror också på sidan du spelar hos.

Trots att man behöver betala egna pengar för att få dessa bonuspengar är det ändå många spelare som väljer att ta del av dessa erbjudanden. Visst är det inte helt gratis att få själva bonusen eftersom det krävs att du gör en insättning för att få den. Men det du inte får glömma bort är att du faktiskt får extra mycket bingo pengar att spela för. Mer än det du satte in från första början.

För att få ta del av bonusar och andra erbjudanden gäller det att du registrerar dig på spelsidan först. Stegen för att hämta en bonus brukar se ut som följande:

  1. Klicka på en av våra flikar och gå till spelsidan
  2. Välj att registrera ett konto
  3. Verifiera dig elektroniskt
  4. Gör en kvalificerad insättning och tacka ja till bonus
  5. FÄRDIGT!

Att registrera dig hos en spelsajt går alltså väldigt smidigt till. Innan du tar del av ett erbjudande rekommenderar vi dig alltid att läsa igenom bonusens Regler & Villkor. Vi ska strax gå in på varför.

Gratis bingo vinn riktiga pengar

Det bästa med att spela bingo gratis är att du kan vinna riktiga pengar. Med hjälp av dina extra bingo pengar som du får i olika erbjudanden kan du spela för extra mycket, och tack vare detta kan du öka dina vinstchanser. Men hur fungerar det då när man vinner med gratis bingo pengar? Är det bara att ta ut vinsten på en gång utan att göra någonting annat? Eller måste man ge en andel av vinsten till spelbolaget?

Hur din vinst utbetalas och hanteras beror på om din bonus har ett omsättningskrav eller inte. Om du har spelat med bonusar förut, så är du säkert bekant med detta begrepp. Men om du inte är det så behöver du inte oroa dig, vi ska gå igenom hur ett omsättningskrav fungerar här nedanför.

Låt oss säga att du tar del av ett erbjudande som ger dig 100 kr vilket låter dig spela gratis bingo utan insättning, kan denna gratis peng ha ett omsättningskrav på 40x. Innan du kommer att kunna begära ett uttag från ditt spelkonto gäller det att du har omsatt/spelat dina bonuspengar minst 40 gånger. I detta fall skulle det betyda att du måste ha spelat för minst 4.000 kr innan du kan ta ut en eventuell vinst. Hur högt eller lågt omsättningskravet är beror på erbjudandet och spelbolaget.

Fördelar med omsättningsfria bonusar i jämförelse med gratis pengar

Idag är det många spelare som letar efter erbjudanden som ger ut gratis bingo pengar att spela för. De har en idé om att kunna lyckas vinna mycket pengar utan att behöva spendera egna pengar. Men är det verkligen så enkelt som det låter? Här nedan ska vi gå in på detta och berätta om varför det ibland kan vara en bättre idé att spela med omsättningsfria bonusar som man betalat för.

För det första är det viktigt att komma ihåg att inget spelbolag vill ge ut en massa gratis pengar utan att tjäna något på det. Anledningen till att spelbolagen ger ut gratis pengar är för att de vill locka till sig spelare till deras spelsajt, och inte för att erbjuda spelare en gratis chans till miljonvinsten. Visst är deras gratis erbjudanden riktiga och du kan spela för dem på deras spel, men i de flesta fall så finns det en hållhake, precis som med allt annat som är gratis. När du spelar med gratis pengar finns det nästan alltid särskilda krav som du måste uppfylla eller anpassa dig efter, för att kunna få ta ut en eventuell vinst som du får av dina gratis pengar. Det kan antingen handla om att omsätta dina gratis pengar ett antal gånger, eller så kan det vara så att det finns ett ”tak” för hur mycket du får ta ut. Detta kan alltså betyda att du inte kan ta ut hela din vinstsumma.

Om du är en spelare som bara är intresserad att spela på bingosajten i ca 20 minuter, utnyttja bonusen och aldrig komma tillbaks så kan en gratis bingo bonus utan insättning fortfarande vara något för dig. Men när det kommer till omsättningsfria bonusar är omsättningskrav ingenting du behöver tänka på. Här är vinsten din när du väl lyckas få den. Varför gratis erbjudanden många gånger attraherar fler spelare är för att ordet ”gratis” har en stark dragningskraft. Men om du tänker efter, så tjänar du mer på att spela med en bonus som du har betalat för. Okej, visst förlorar du en viss summa pengar i början eftersom du måste betala för bonusen, men det du inte får glömma är att du faktiskt får extra mycket saldo att spela för. Och när du väl lyckas få till en vinst behöver du inte tänka på att behöva uppnå ett omsättningskrav, utan här är vinsten din – helt och hållet. Så, i det stora hela kan omsättningsfria bonusar leda till större vinstsummor + brukar dessa bonusar vara på ett mycket större antal än den gamla hederliga 50 eller 100 kr bonusen.

Gratis bingo utan insättning

Att spela gratis bingo utan insättning fungerar precis som det låter. Du behöver helt enkelt inte sätta in dina egna pengar för att få tillgång till extra bingopengar, utan du får de istället helt gratis. Detta är ett erbjudande som i nuläget inte längre är lika aktuellt som förr. Efter att den nya svenska spellagen infördes den 1 januari 2019, så har bonusutbudet på den svenska spelmarknaden minskat rejält. Enligt de nya reglerna som finns får spelbolagen endast erbjuda sina spelare en bonus inom samma nätverk. Detta har gjort att spelbolagen inte längre kan ge ut gratis pengar hur som helst. Deras marknadsföring får heller inte vara allt för aggressiv, och de är inte tillåtna att pusha sina spelare allt för hårt genom att uppmuntra dem till spel.

Hela tanken med den nya spellagen är att göra den svenska spelmarknaden tryggare. Just nu är spellagen fortfarande relativt ny, så om reglerna kommer att få stå kvar som de är nu återstår att se. Om det skulle vara så att det blir några förändringar kommer vi naturligtvis att uppdatera dig om detta.

Precis som vi var inne på här ovanför, så är gratis bingo utan insättning en typ av erbjudande som inte är lika tillgängligt på den svenska spelmarknaden längre. Om du däremot befinner dig i ett annat land än Sverige, kan det vara så att det finns utländska bingosidor som erbjuder just gratis bingo utan insättning.

Gratis bingospel

Det finns flera olika varianter av bingo på nätet. Du kan spela bingospel som mönsterbingo, turbobingo, variantbingo och många fler. Den absolut vanligaste typen är den klassiska bingovarianten med 75 bollar. Du kan hitta denna bingovariant i nästan alla bingorum på nätet, och inne i alla bingohallar på gatorna. Du spelar 75-bollsbingo med 75 bollar och en bingobricka som har 25 numrerade fält. Alla nummer är fördelade i 5 olika sektioner med 15 nummer vardera. Målet med själva spelet är att lyckas få 5 nummer i en vågrät rad. Eftersom detta kan verka som lite ”för enkelt” spelar man 5 omgångar.

När du spelar med gratis bingo pengar är du hos de flesta spelsidorna tillåten att spela i alla bingorum – fantastiskt! Det är nämligen så att på alla bingosajter brukar det oftast finnas flera olika bingorum att välja mellan. Varför man har gjort så är för att man vill att det ska finnas ett rum för alla typer av spelare. I vissa rum spelas det med 75 bollar och i andra kan det spelas med 90 bollar, och ibland kan det spelas med något helt annat. Många bingorum har även en spännande jackpott kopplad till spelet. Denna brukar antingen vara fast eller progressiv.

Minispel – spela mellan bingorundorna

Minispel är en ny funktion som vi har börjat se allt mer på bingosajter. Minispelen fungerar precis som små casinoslots och du kan spela dem mellan bingorundorna, eller samtidigt som den automatiska markören sköter bingospelet åt dig. 

Bingo 100 kr gratis

Att ge ut 100 kr gratis till nya spelare var något som brukade vara väldigt vanligt bland svenska bingosajter. Med dessa 100 kr kunde spelare köpa bingobrickor som oftast kostade 10 kr styck vilket resulterade i att spelare fick börja sin spelupplevelse med 10 gratisbrickor i handen. Ett erbjudande som var mycket populärt.

Som vi nämnde tidigare är insättningsfria erbjudanden inte längre tillgängliga på den svenska spelmarknaden. Detta innebär att bingo 100 kr gratis erbjudandet också är borta.

Bingo 50 kr gratis

Ett annat vanligt erbjudande bland bingosajter var att ge ut 50 kr gratis till nya spelare. Med dessa pengar kunde de nya medlemmarna sedan köpa sig bingobrickor som kostade 10 kr styck. Detta gjorde att de kunde börja spelandet med 5 bingobrickor i handen – helt gratis. Ett erbjudande som många inte tackade nej till.

Tyvärr är även bingo 50 kr gratis erbjudande inte längre tillgängligt för svenska spelare.

Vanliga frågor inom gratis bingo på nätet

Är det möjligt att spela gratis bingo på nätet och vinna riktiga pengar i 2019?

Ja, det är fullt möjligt att vinna riktiga pengar när du spelar med gratis bonuspengar. För att kunna vinna hela summan av din vinst i riktiga pengar gäller det dock att bonuspengarna du spelar för inte har något omsättningskrav. Här på Spelaspel kommer du att kunna se en lista på bingosajter som erbjuder dig möjligheten att spela med denna typ av gratis pengar som inte behöver omsättas.

Vad är gratis bingopengar?

Gratis bingopengar är något som spelbolagen kan erbjuda dig i form av en bonus. Hur denna bonus ser ut exakt beror på vilken spelsajt du befinner dig på. Men oftast brukar det fungera så att du får en extra summa att spela för när du gör din första insättning på spelsajten. Du får alltså spela för din insättningssumma + bonuspengar.

Var hittar jag gratis bingospel?

De flesta bingosajterna tillåter dig att använda dina gratispengar i alla bingorum. Det brukar vara så att alla bingorum erbjuder olika varianter av bingospel. Ibland finns det även en fast eller progressiv jackpott kopplad till bingorummet.