30-bollsbingo – Snabb bingo

30 bollars bingo30-bollsbingo är en relativt ny typ av bingo som nästan uteslutande finns på internet. Det är ett snabbt spel som är enkelt att lära sig och som kräver väldigt lite av spelaren. Faktum är att det mesta sköts med automatik och spelaren kan i princip slappna av och njuta av spänning när han köpt sin bricka. Numren som ropas ut daubas automatiskt. 30-bollsbingo kallas ofta också snabb bingo eller turbo bingo p.g.a. hur snabbt varje omgång går till följd av det lägre antalet bollar och de mindre bingobrickorna.

30-bollsbingo är ett utmärkt bingospel att spela online när man har ont om tid. Spelet erbjuder mycket spänning, går fort att spela och om man av någon anledning måste lämna datorn så sköter sig spelet sig själv trots att du inte är där längre. Om du har tur kanske du kommer tillbaka till datorn och hittar en stor vinst. 30-bollsbingo är tyvärr relativt ovanligt i Svenska bingorum online.
[sitelist heading=”Spela 30-bollsbingo hos dessa bingorum:”]

Hur man Spelar 30-bollsbingo

Att spela 30-bollsbingo är mycket enkelt. Man börjar spela genom att köpa en eller flera bingobrickor. Man kan själv välja hur många man vill köpa. Varje bricka består av 3 kolumner med 3 rader i varje. Totalt består varje bricka alltså av 9 numrerade fält. I dessa fält hittar man nummer mellan 30. De 30 numren är uppdelade i 3 grupper om 10 nummer i varje. Varje grupp är associerad med en specifik kolumn på bingobrickan och kan bara hittas i den kolumnen. Nummer mellan 1-10 kan bara hittas i första kolumnen medan nummer mellan 21-30 enbart kan hittas i tredje kolumnen. Nummer i spannet 11 till 20 hittas i den mellersta kolumnen. Vilka nummer som finns på varje bricka är slumpat och varje bricka under ett specifikt spel är unik.

När spelet börjar så kan man ej längre köpa nya brickor. Utroparen ropar ut de nummer som dras och målet för spelaren är att täcka hela brickan. Den som först täcker hela brickan har bingo och vinner omgången. Man får när man spelar 30 bollars bingo inget för en eller två rader. Spelet är snabbt nog att tillåta att man spelar direkt till full bricka utan att bli enformigt eller förlora sin spänning.

När någon har fått full bricka är omgången slut och en ny omgång påbörjas efter en kort paus. Man tillåter spelarna lite tid att köpa nya brickor innan man börjar spela nästa omgång. Att spelet går mycket snabbt innebär att man hinner spela många omgångar och skapa många vinnare under en timme. Det gör spelet mycket roligt och spännande.