På vår avdelning för bingo finner du bingonyheter, topplistor över de bästa bingosajterna, artiklar om att spela bingo online samt bra erbjudanden från olika bingohallar på nätet. Med vår information hjälper vi dig att ha roligare och vinna mer när du spelar bingo.

Har du inte spelat bingo på nätet tidigare rekommenderar vi vår bingoskola, där vi bland annat går igenom hur man spelar internetbingo och förklarar vad de olika förkortningarna i bingochatten betyder.

Spela bingo på nätet

Bingo online i Sverige är en rolig typ av spel på nätet som fler och fler upptäcker. Bingospelarna är företrädesvis kvinnor, men även många män har insett hur socialt det är att spela bingo på internet, framförallt via bingochatten där man kan träffa nya människor och vinna olika priser.

Vi har all information du som vill spela internet bingo hemma behöver, som t ex vilken bingo bonus som är bäst, var du kan spela gratis, recensioner av bingosajter och var du kan spela bingo i mobilen. Speciellt spel i mobiler är något som växer snabbt i popularitet och idag kan du delta i bingospelen var du än befinner dig via din mobiltelefon.

För norska bingospelare rekommenderar vi bingonett.com. Om du inte enbart vill spela bingo finns det vanligtvis även ett stort utbud av andra spel som t ex skraplotter och sådana man hittar på casino, t ex olika spelautomater.