Tips för att jämföra Bingosidor

Jämför bingosidor thumbnail

För dig som gillar att spela Bingo men har svårt att välja vilken eller vilka sidor du ska spela på. Det finns flertalet saker som kan vara bra att tänka på och vi kommer att gå igenom flera av dessa med dig i denna artikel för att du ska kunna vara nöjd med den sida du spelar på. Självklart är smaken som baken men vi kommer ta upp saker som du kanske inte har tänkt på.

1. Är sidan säker?

Var säker på att den sida du spelar på har licens av spelinspektionen för att garantera att du blir behandlad som du ska hos sidan. Detta är väldigt viktigt.

2. Vad har de för utbud?

Det finns trots allt flera sidor med Bingo så varför inte jämföra deras utbud och se vilken sida som har flest valmöjligheter ifall man i framtiden skulle vilja testa en ny variant av Bingo kan det vara fördelaktigt att göra det hos en sida man redan har spenderat pengar på.

3. Hur ser gemenskapen ut?

Detta är något som många spelare anser som viktigt när man spelar Bingo. Bingo är inte så stressigt som andra spel online kan vara utan det kan vara en social form av spel. Kollar man på stämningen i vanliga bingohallar så kan det vara mycket trevligt. Så något att kolla är hur chattvärdar och chattrum är hos sidan om man har det som en viktig punkt.

4. Har de Bingo i mobilen?

Det kan vara en fördel att man kan spela Bingo hos den sida man gillar via mobilen också ifall man ibland är på resande fot så man slipper hitta ett nytt casino om man får för sig att man vill spela via mobilen.

5. Erbjuder sidan någon bonus för Bingo?

Det finns sidor som erbjuder Bingo bonusar så det kan vara klokt att spela hos en sida som faktiskt satsar lite på Bingo och erbjuder bonusar för detta också. Det finns ingen mening att spela på en sida som knappt satsar på Bingo istället för en sida som har Bingo som stort eller huvudfokus. Så kolla om de erbjuder någon bonus, förslag på sidor som gör det är Bingo.com och Paf.

6. Hur ser betalningsmetoderna ut?

Kika gärna på vilka betlaningsmetoder sidan har, kolla först och främst ifall de passar dig men öven ifall de har snabba uttag via förslagsvis Trustly då det kan vara skönt att få ut sina pengar snabbt efter man har vunnit.

Dessa är 6 punkter som kan vara bra att jämföra mellan på de sidor man kikar på för att hitta rätt sida för just en själv. Det går självklart att spela på flera sidor samtidigt men man ses mer som en lojal spelare hos en sida om man spelar ofra och mycket hos dem vilket också kan löna sig med tiden. Med allt detta sagt hoppas vi verkligen att du hittar en Bingosida som passar dig perfekt och som du känner dig helt nöjd med nu och förhoppningsvis i framtiden med.