Travnet Live Racing

Travnet Live Racing är ett nytt poolspel på travet som erbjuds av Unibet. De erbjuder i snitt minst 90% i återbetalning i samtliga lopp. Travnet fungerar som ett poolspel där man spelar mot andra travspelare från hela världen.

Poolspel innebär möjlighet till större vinstchanser än vad som tidigare har varit möjligt. I stället för att spela på fasta odds som Unibet sätter upp spelar man mot alla andra spelare som satsat pengar i poolen. Alla spelade pengar läggs i en pott där i snitt minst 90% av omsättningen går tillbaka till spelarna.

Oddsen påverkas således av hur insatserna sprids och ändras därefter fram till spelstopp när loppet startar. Du kan fortfarande spela på Vinnare/Plats som vanligt och nu även en speciellt utvald Dubbel, där det handlar om att pricka två vinnare i två utvalda lopp, som de erbjuder sina spelare varje onsdag och lördag.

Du kommer som vanligt kunna spela både på lunch- och kvällstravet. Minsta insats är 1 krona och högsta insats är 99 999 kr. Slutoddset för just ditt spel kommer du att hitta i Travnet-lobbyn på Unibets hemsida när loppet har startat.

Läs mer om Travnet här: Travnet Live Racing hos Unibet. Du hittar länken till nya travlobbyn på första sidan uppe till vänster och även i sportlobbyn.