Speltips Tennis

För alla tennisbettares stora glädje kan vi meddela att vi även här kommer att kunna leverera speltips av hög kvalité. Våra speltips inom tennis är alltid väl genomtänkta från våra rekare. Alla våra tennisrekare är väl införstådda om vad som pågår i de största tennisturneringarna i världen.

Stort fokus riktas mot de fyra stora Grand Slam turneringarna, Australian Open i januari, French Open/Roland Garros i maj och juni, Wimbledon i juni och juli och avslutande US Open i augusti och september. Om man är mer intresserad av landslagsturneringar som Davis Cup (herrar) eller Fed Cup (damer) kommer du att kunna läsa smarta och bra analyser om de olika matcherna i våra speltips.

Även om Sverige inte har haft några större framgångar inom tennis på många år är det ett enormt intresse kring sporten och därmed bettingintresset. Våra rekare inom tennis är väldigt pålästa och följer spelarna även i media för att därmed förbereda sig så väl som möjligt när de skriver sina bettingtips. De stora turneringarna inom tennis bjuder ofta upp till skrällar och det är här du ska läsa våra bettingtips för att hålla dig så bra uppdaterad för att få tillgång till de bästa oddsen.