Rush:Football

rush fotballRush:Football är namnet på den första bettingappen för eventdriven betting i realtid. I denna bettingapp kan du följa matcher live och få all tänkbar statistik uppdaterad i realtid samtidigt som du kan placera livebets i samma vy. Sistnämnda är en unik egenskap. Lika unikt är konceptet ”Realtime Betting” (varumärke) som i korthet innebär att du får chansen att placera utvalda spel direkt efter mer matchpåverkande händelser. Bettingappar finns det ett par av, men Rush:Football har funktioner som ingen annan app kan ståta med just nu.

Det är Betsson AB som står som publicist på iTunes, men det är det Göteborgsbaserade företaget Rush:Sports AB som har skapat appen (dock med input från Betsson). Rush:Sports AB är ett dotterbolag till FootballAddicts AB, som har skördat stora framgångar med sina fotbollsappar Forza Football och Forza 90’. Båda dessa appar har laddats ned flera miljoner gånger.

Funktioner i Rush:Football bettingapp

Rush:Football bygger i stort på appen Forza Football och man kan säga att appen är en white label-version med ett tillägg i form av möjligheten till livebetting. Rush:Football har en mängd funktioner. Nedan är bara ett axplock.

Livevy: I den här vyn får du all tänkbar information om en match i realtid. Uppgifterna du kan ta del av inkluderar till exempel mål, hörnor, varningar/utvisningar, offside, frisparkar, skador, skott och räddningar.

Live-Line (varumärke): I denna vy får du en realtidsupplevelse i och med att alla händelser markeras på en tidslinje.

Minitron (varumärke): Minitron är en funktion som ger dig möjligheten att se information om matchpåverkande händelser direkt i matchlistan. Det är en smidig funktion om du vill bevaka flera matcher samtidigt.

Bet-Stack (varumärke): Med Bet-Stack ser du utvecklingen för dina placerade bets samtidigt som du får information om matchpåverkande händelser.

Betting i Rush:Football

Att placera ett bet i Rush:Football bettingapp är enkelt, förutsatt att du först ser till att du är inloggad på ditt spelkonto hos Betsson. När du hittar ett odds du vill spela på klickar du på det och kommer då direkt till kupongen hos Betsson. Allt sker sömlöst, vilket gör att du sparar tid och minimerar risken att det hinner inträffa något viktigt i matchen.

Du kan fritt välja odds efter eget tycke, men det fina med Rush:Football är att du också får oddsförslag direkt i appen, detta när det inträffar matchpåverkande händelser. Spelförslagen täcker alla de vanliga oddsvalen såsom exempelvis 1X2, över-/underspel, oavgjort inget spel, vem gör nästa mål, asiatiskt handikapp, vem får nästa hörna, och så vidare.

rush football appSystemkrav för Rush:Football

Appen är skapad för iOS-enheter och fungerar på iPhone (optimerad för iPhone 5), iPad och iPod Touch förutsatt att operativsystemet är uppgraderat till iOS 7.0.

Kostnad för Rush:Football

Det kostar inget att ladda ner Rush:Football och du använder appen kostnadsfritt över fasta och trådlösa nätverk. Om du har uppkoppling via mobilnätet kan kostnader tillkomma.

Om Rush:Sports AB

Rush:Sports AB är en startup med grundarna av FootballAddicts AB som huvudmän. VD är Martin Lindau, som även sitter i styrelsen för FootballAddicts AB. I styrelsen för Rush:Sports AB har Magnus Silfverberg, som är VD och koncernchef för Betsson AB, tagit plats. Anledningen till sistnämnda är att Betsson har förvärvat en ägarandel på cirka 20% i bolaget. Betsson har också en option om att förvärva resterande 80%.

Andra appar från FootballAddicts

FootballAddicts har lanserat två appar, Forza Football och Forza 90’. Forza Football är i grunden en tjänst för livescore (om än en mycket avancerad sådan) som täcker över 420 fotbollsserier och cuper runt om i världen, men har även funktioner för att engagera användarna. Forza 90’ är en app ännu mer fokuserad på användarnas engagemang. Med Forza 90’ för iPhone kan användarna bland annat sätta betyg på spelarna och sätta ”badges” på de spelare som utmärker sig lite extra.