all-bg

Bet Builder – Vilket spelbolag har den bästa?

Bet Builder, eller bygga ditt spel som det även kallas är en ny men otroligt populär funktion som spelbolagen lanserat. Men vad är Bet Builder och hur fungerar det inom olika sporter? Detta och vilka spelbolag som har de bästa funktionerna för Bet Builder går vi igenom i denna text.

  Bästa spelbolag för odds

 1. 18+ år. Spela ansvarsfullt. Stodlinjen.se. Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
 2. Reklamlänk | 18+ | Välkomsterbjudanden gäller nya kunder | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | Regler & Villkor
 3. Reklamlänk | Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
 4. Reklamlänk,Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Max bonus 2500 kr, gäller 60 dgr, oms krav 35x. Spela ansvarsfullt: 18+, Stödlinjen för spelare och anhöriga , Välkommen till Spelpaus.se . Fullständiga villkor gäller

  Regler & Villkor

Vad är Bet Builder?

Bet builder är en funktion som spelbolagen har lanserat som ger dig möjligheten att bygga dina egna spel. Spel som alltså inte finns på den ordinarie spelmarknaden som erbjuds på spelbolagens hemsidor. Det du gör att du väljer två eller flera utfall i en match och spelbolagen generar därefter ett odds baserat på dessa utfall och du får då ett odds på ditt egenbyggda odds som du sedan kan spela på.

Vilka sporter kan man använda sig av Bet Builder?

Det bästa med funktionen Bet Builder är att den funkar på i stort sett alla sporter. Sedan varierar utbudet för vilka sporter och matcher som det finns tillgängligt på beroende på vilken spelsida som du använder dig av. Men Bet Builder blir bara mer och mer populärt vilket gör att spelbolagen därmed hela tiden adderar flera sporter och matcher som du som spelare kan använda dig av Bet Builder.

Många spelbolag har även en symbol som visar om du kan använda dig av Bet Builder på den aktuella matchen, vilket gör att du som spelare enkelt kan hålla koll på om Bet Builder finns tillgängligt eller inte.

Bet Builder inom Fotboll

Fotboll var den sporten som spelbolagen introducerade Bet Builder på först. Det är även den största spelmarknaden vad gäller odds och det är även där Bet Builder funktionen är mest använd. Inom fotbollen kan du använda Bet Builder för att bygga spel där du kombinerar saker som, målskytt, antal skott på mål, antal mål i matchen, vilka som vinner, antal kort och mycket mer. Det är den stora variationen av olika spel som du kan kombinera till ditt eget spel som gör att Bet Builder är så populärt när det kommer till just fotboll.

Bet Builder inom Ishockey

Precis som med fotbollen så erbjuder spelbolagen numera massor med valmöjligheter till Bet Builder och detta framför allt på de största ligorna. NHL, SHL, KHL och Hockeyallsvenskan så kan du spela Bet Builder på i stort sett alla matcher som finns tillgängliga och varje match har massor med valmöjligher att bygga ditt eget spel.

Men även mindre ligor inom ishockeyn har numera även Bet Builder funktionen om än inte i lika stor utsträckning. Men för varje dag som går så blir Bet Builder mer och mer vanligt även på ishockey-marknaden och inom kort kommer nog även alla matcher som går att spela på ishockey vara inkluderat med Bet Builder.

Bet Builder inom övriga sporter

Även om Bet Builder är vanligast inom Fotboll och Ishockey så finns såklart även Bet Builder inom andra sporter. Det kan vara inom Tennis, Basket, Handboll eller amerikansk fotboll till exempel. Då Bet Builder bara blir större och större så erbjuds det på allt fler sporter och marknader. Samt att valmöjligheterna inom dessa sporter och marknader bara blir bättre och större för varje dag som går. Vilket är väldigt positivt för oss som spelare så därmed får större valmöjligheter till att bygga våra egna spel på just den favoritsporten som du vill spela.

För och nackdelar med Bet Builder

Den stora fördelen med Bet Builder är såklart att du som spelare får välja själv vad för spel du vill bygga och spela med. En annan fördel är att Bet Builder är så utbrett och finns tillgängligt på många olika sporter. Om man ska ta en nackdel som finns med Bet Builder så är det att oddsen som spelbolagen erbjuder för det byggda spelet ibland kan vara lägre än vad marknaden annars ger.

Om du till exempel bygger ett spel som om det hade funnit tillgängligt som spel på sidan hade gett 2.0 så ger spelet med Bet Builder 1.8. Den marginalen gör såklart att Bet Builder ibland kan tyckas vara ovärt. Men samtidigt så är det såklart ytterligare en fördel med Bet Builder att du kan bygga ett odds som inte finns och kan på så sätt hitta riktiga guldkorn som du bygger ihop själv och får ett odds på.

Vilket spelbolag erbjuder bästa Bet Builder funktionen?

William Hill

William Hill har satsat brett på Bet Builder och framför allt när det gäller för fotboll så erbjuder William Hill Bet Builder funktionen på i stort sett alla matcher som finns tillgängliga på sidan. Men även andra sporter så erbjuder William Hill Bet Builder och är ett utmärkt val om du vill spela Bet Builder med ett brett utbud med huvudfokus på fotboll.

Leo Vegas

Erbjuder ett brett utbud av Bet Builder vilket gäller flera olika sporter och har även ett stort utbud på individuella matcher när det kommer till vilka spel du kan bygga din Bet Builder på.

 1. 18+ år. Spela ansvarsfullt. Stodlinjen.se. Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Unibet

Ett av de största spelbolagen ute på marknaden och det visas även när det kommer till Bet Builder. Har ett enormt spelutbud och det märks även när det kommer till Bet Builder funktionen. Bet Builder finns tillgänglig på i stort sett alla sporter och på alla stora evenemang finns det mängder med olika kombinationer du kan använda dig av att bygga Bet Builder.

 1. Reklamlänk | 18+ | Välkomsterbjudanden gäller nya kunder | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | Regler & Villkor

Bet365

Världens största spelbolag som har ett spelutbud utöver det vanliga. Här hittar du matcher och odds som du troligtvis inte kommer hitta på andra spelbolag då de erbjuder spel från alla världens hörn. Var även väldigt tidiga med att erbjuda Bet Builder och har därmed byggt upp en stabil grund för att kunna erbjuda Bet Builder på mängder med sporter och marknader.

 1. Reklamlänk | Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas

Campobet

Relativt nystartade Campobet har kommit in på den svenska spelmarknaden och tagit den med storm. Har ofta odds som sticker ut jämfört med konkurrenterna och börjar erbjuda Bet Builder alltmer på sina odds. Nu är fokuset framför allt på de stora sporterna där Bet Builder är ett vanligt inslag. Men börjar även dyka upp alltmer även på lite mindre sporter och Campobet

är verkligen ett spelbolag som satsar stort och vi kommer garanterat se ännu mer av Campobet framöver.

 1. Reklamlänk,Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Max bonus 2500 kr, gäller 60 dgr, oms krav 35x. Spela ansvarsfullt: 18+, Stödlinjen för spelare och anhöriga , Välkommen till Spelpaus.se . Fullständiga villkor gäller

  Regler & Villkor