Just nu 3355 medlemmar (Bli medlem här)

Travtips

Här på spelaspel.se hittar du välanalyserade travtips inför veckans V75 samt andra tips om trav, t ex Dagens Dubbel flera gånger i veckan.

Se även: DD Tips, V64 Tips, V75 Tips, V86 Tips

DD-tips Årjäng 17/7

On Track Piraten var chanslös på att nå ledningen igår och var egentligen rökt redan efter 10 meter. Gick anständigt till slut, men inte mer och var inte i bästa form. Hade dock aldrig slagit Nuncio som hade lekstuga återigen. Därmed rök DD, men det ska vi ta igen idag! Årjäng kör idag igen och jag har ett superdrag som DD-spik idag.

V75-tips Årjäng 16/7

Värmlandstrav idag och en härlig dubbeljackpott följer upp förra veckans favoritparad. Dagens höjdare är naturligtvis Årjängs stora sprinterlopp där Elitloppsvinnaren Nuncio tar emot vinterns gigant i On Track Piraten. Väder och vind ser ut att hålla sig inom epitetet ”vanlig svensk sommar” och banan kommer att bli bra.

DD-tips Årjäng 16/7

Torsdagens DD-tips satt klockrent med båda vinnarna som förstarankade. Dock var jag helt snett ute vad det gällde löpningsförloppet, men så länge de vinner kan man ju inte klaga. Natursköna Årjäng kör dubbeltrav i helgen och inleder med V75 på lördagen. Loppen är bra och det är ju dessutom jackpot. Jag håller mig till DD här då Bylingen har hand om V75.

DD-tips Örebro 14/7

I tisdags hamnade jag helt snett på DD och hoppade därför över tävlingarna igår. Det var tur det, för de smällarna hade jag inte klarat av. Men, nu är det glömt och begravet och vi blickar vidare istället! Torsdagens DD-omgång avgörs på Örebrotravet som kör Hästsportens dag. Loppen ser mycket intressanta och roliga ut och jag tror hårt på en skräll i DD-2. Vågar du haka på?

DD-tips Jägersro 12/7

Jaanus Tooma fick rena drömresan i andra ytter igår, men trots det hade han inget att komma med i avslutningen och han blev bara fyra. En dålig insats med tanke på den fina resan han fick. I DD-2 var det jag själv som var helt ute och cyklade och det var helt enkelt dåligt av mig att missa Razor Kronos. Nya tag ikväll när Jägersro kör nattrav.

DD-tips Rättvik 11/7

Sauveur krossade Papagayo E från dödens igår och var makalöst bra. Tyvärr var Twister Bi lika bra i DD-2 och därmed blev det en favoritdubbel och då var jag borta. Travet ger ju dock en snabb chans till revansch och det ska vi ta ikväll! DD-spiken kommer från de värmländska skogarna och jag tror han bara blåser ner allt ikväll.

V64-tips Rättvik 11/7

Rättvik kickar igång veckan med en sportsligt sett kul V64-omgång med en hel del intressanta lopp och hästar. Spelmässigt kanske det inte ser lika kul ut då det finns en del klara favoriter och risken för låg utdelning finns där. Men som vanligt har jag hittat några bra drag som kan få upp värdet och då ser det genast roligare ut.

DD-tips Jarlsberg 10/7

Bravo Navarone gjorde ingen besviken och ledde varje meter av loppet. Höll undan på stumma ben men var bra. Vad hästarna i Gulddivisionen höll på med vet jag inte, de var bara usla. Därmed lämnar vi gårdagen och kollar in dagens begivenheter istället. Det är ännu en V75-omgång idag, den tredje denna veckan, och nu är det Jarlsberg i Norge som arrangerar.

V75-tips Halmstad 9/7

Halmstads stortravsvecka avslutas med en finfin omgång V75. Efter en magnifik uppvisning av Uncle Lasse i Sprintermästarens final kommer det att bli svårt för dagens tävlande att matcha den insatsen. Jag går dock för de stora pengarna och efter att ha tapetserat veckans system så kan jag bara konstatera – det är lätt med trav, i alla fall innan loppen avgjorts…

DD-tips Halmstad 9/7

Uncle Lasse bjöd på en fantastisk uppvisning i torsdags kväll på Halmstad när han vann Sprintermästaren. Den prestationen kommer sitta kvar i minnet väldigt länge! Det är Halmstad idag igen, nu när det är dags för Stosprintern och V75. Jag håller mig dock till DD här och jag räknar med att DD-spiken leder från start till mål.