Travmatrisen

Travmatrisen är en ny onlinetjänst som just nu håller på att utvecklas och vars syfte är att hjälpa spelare på trav- och galopp att bearbeta sina system och ta bort radkombinationer de inte vill ha med. Om allt går genom planerna kommer Travmatrisen att gå att använda från och med sommaren 2014.

Öka vinstchanserna med bearbetade system

Att bearbeta system för att minska inlämningskostnaden utan att minska vinstchanserna har blivit allt populärare bland trav- och galoppspelare, och snart kommer vi alltså att kunna få hjälp med att göra detta online.

Det finns redan idag reduceringsprogram tillgängliga, men de är inte alls lika effektiva som Travmatrisen kommer att vara. Enligt Travmatrisens utvecklare kommer Travmatrisen att på ett mycket effektivt vis klara av att analysera, värdera och vikta den stora mängd information och statistik som ryms inom en spelomgång.

Många hängivna travspelare lägger ned 10-15 timmar i veckan eller mer på att samla ihop och analysera data till sina systemramar. Att göra motsvarande jobb med hjälp av Travmatrisen kommer bara att ta några sekunder. Travmatrisen kommer att ha en rank- och reduceringsfunktion i kombination med automatisk integrering av statistik och sannolikhetsberäkningar för varje enskild spelomgång. Du behöver alltså inte själv lägga ned tid och energi på att sammanställa och analysera enorma mängder information inför varje lopp för att bearbeta ditt system.

Använd Travmatrisen i datorn eller i mobilen

Hos Travmatrisen arbetar just nu spelare med lång erfarenhet inom områdena trav, statistik och IT/tekniklösningar för att ta fram den nya produkten lagom till sommaren 2014.

Travmatrisen kommer att gå att använda ihop med både dator, smartphone och surfplatta.

Vi på SpelaSpel är förstås nyfikna på den nya produkten och kommer att uppdatera med mer information så snart någon sådan blir tillgänglig.