Lysande Bingo

Lysande Bingo har ingen svensk licens.

Vi rekommenderar istället att kika på det liknande spelbolaget rapidi

Läs mer om rapidi

Lysande Bingo har ingen svensk licens

Vi rekommenderar istället rapidi

Läs mer om rapidi

Lysande Bingo Recension

Lysande BingoLysande Bingo är en ny bingosajt som har ett stort fokus på sociala funktioner med bland annat videochat. Lysande Bingo är en svensk version av den brittiska bingosajten Bright Bingo, som på kort tid har blivit mycket populär på de brittiska öarna. Det är aktören bakom välkända Bingo Cams som har skapat Lysande Bingo.

Webbkamerafunktionerna är en egenskap som gör att Lysande Bingo står ut från mängden. I praktiken är Lysande Bingo ensamt om att erbjuda bland annat chatt via webbkamera bland svenska bingosidor. Med funktionerna kan spelarna chatta och umgås både med andra spelare och med bingovärdarna, vilket är lite speciellt.

En annan sak som göra att Lysande Bingo står ut är det generösa välkomstpaketet med en gratisbonus och en insättningsbonus på 400%. Läs mer om Lysande Bingo i vår recension nedan.

Kortfattad information om Lysande Bingo

Webbsajt: Lysandebingo
Licens: Malta (skattefritt för svenska spelare)
Lanserades: mars 2015
Mjukvara: Novomatic, Microgaming, Dazzletag
Spel direkt i webbläsaren: Ja
E-post till supporten: support@lysandebingo.se

Bonusar i bingoavdelningen

PLUS

  • Många sociala funktioner
  • Brett utbud av både bingo och slots
  • Webbkamerafunktioner för chatt

MINUS

  • Kundservice endast via e-post och formulär

Bonus hos Lysande Bingo

Lysande Bingo delar ut 50 kr till alla spelare som genomför en registrering. Bonusen, som kan användas på valfritt bingospel, aktiveras direkt vid den första inloggningen.

När du känner att du vill göra en första insättning får du som går via oss på SpelaSpel en bonus på 400% på ditt insatta belopp. Den ordinarie bonusen är 300% så du får mer att spela för via oss. Sätter du till exempel in 100 kr vid din första insättning får du 500 kr på kontot. Se till att ange bonuskoden ”SPEL400” på insättningssidan för att ta del av den exklusiva bonusen.

VIP-program / Lojalitetsprogram

Genom lojalitetsprogrammet Lysande Gnistor vinner du 1 ”upplevelsePoäng” (UP) för varje 10 kr du spenderar i bingorummen och när du avancerar i lojalitetsprogrammet och ökar i nivå vinner du guldmynt. Dessa guldmynt kan du sedan köpa bonusar för i butiken på sajten. Lite längre fram kommer Lysande Gnistor-programmet även ge dig möjligheten att köpa andra saker i butiken.

Lysande Bingo specialerbjudanden

Lysande Bingo har i tillägg ett antal bonusar som kopplas till användande av webbkamera. Ett exempel är att du kan få 15% extra vid full hus-vinst om du delar ditt vinstögonblick (”Live-Vinst-Ögonblick”) med en filmsnutt. En annan rolig funktion är det ”Studsande bonusspelet” som spelas live genom webbkameran. Även med den här funktionen kan du vinna en del extrapengar.

Bingorum hos Lysande Bingo

Lysande Bingo har tre standardrum, nämligen:

  • Gnistan – 90 bollars bingo med chattvärdar som arbetar framför webbkamera
  • Lyckobägaren – 90 bollars bingo med en lite lugnare karaktär
  • Fiesta – 75 bollars bingo med livechattvärdar

I tillägg finns två bingorum med garanterade jackpottar. De går under namnen Dagens Dubbel och Stjärnfallet och här finns fina jackpottar att tävla om varje dag. Jackpottar finns för övrigt också i standardrummen. Här finns möjlighet att tävla om ständigt växande jackpottar som startar på 50 000 kr.

Mjukvara

Lysande Bingo använder en egenutvecklad mjukvara från Dazzletag för alla bingospel. Casinospelen på sajten levereras av Microgaming och Novomatic. Alla spel, oavsett det gäller bingo, minispel eller slots, öppnas direkt i webbläsaren.

Bingochatt och community

Lysande Bingo satsar mycket på sociala funktioner, inklusive bingochatt och användandet av webbkameror. I två av bingorummen finns särskilda ”livechattvärdar” som arbetar framför webbkameror. Denna funktion ger verkligen en större närvarokänsla.

Chattspelen spelas i bingorummen från tidig förmiddag till sen kväll. De vanliga chattspelen är Lyckligt par, Blackjack, Run for the money, Triss och Kvack Kvack.

Om man lär känna bingovänner i chatten hos Lysande Bingo kan man välja att gå till ett privat chattrum för att fortsätta chatta mer enskilt. Webbkamera-chatt är tillgängligt även i de privata chattrummen.

Mjukvaran för webbkamerafunktionerna hos Lysande Bingo kommer från Dazzletag, ett företag i Nederländerna som specialiserar sig på just webbkamerafunktioner för spelsajter på internet. De är kända för att hålla mycket hög kvalité på sina tjänster, så vi förväntar oss att allting kommer att fungera smidigt hos Lysande Bingo redan från start.

Det är Dazzletags specialgjorda mjukvara som gör det möjligt för Lysande Bingo att känna av när en bingospelare som har webbkameran påslagen vinner något, så att vinnarens reaktion kan visas upp för övriga bingospelare (om vinnaren har gett sin tillåtelse för detta). Detta kallas ‘Live-Vinst-Ögonblick’.

Betalningsalternativ

Lysande Bingo har stöd för insättning via kredit- och betalkort, Trustly, Neteller, Skrill, Ukash och Paysafecard.

Support

Lysande Bingos svensktalande support når du via e-post och kontaktformulär. Supportens öppettider är lite begränsade men svar garanteras alltid inom 24 timmar.

E-post till support: support@lysandebingo.se