SpelaSpel Bingo

Bingo appar

Bingoappar och mobilanpassade bingosidor är drömmen för dig som vill kunna spela bingo när som helst och var som helst. Med en bingoapp, eller en i princip fullfjädrad bingoklient i form av en webbplats anpassad för mobiler och surfplattor, är du inte bara begränsad till att spela på datorn. Du kan ta del av bingospel till exempel när du pendlar till jobbet, på lunchen samt vid alla tillfällen du helt enkelt inte orkar sätta på datorn.

Antalet skräddarsydda bingoappar är inte särskilt stort, och det är bara några enstaka bingosidor som har skapat appar som finns att ladda ner direkt från App Store och Google Play. Antalet bingoappar i form av mobilanpassade webbplatser är dock desto större. Här listar vi de bästa apparna för bingospel, oavsett format, och så fort det dyker upp nya bingoappar så kan du vara säker på att hitta information om dem här.

Maria Bingo App

Maria Bingo är nummer ett för bingospelare i Sverige. Ingen annan bingosajt har fler aktiva spelare och när det gäller storvinster tillhör Maria Bingo till och med toppskiktet i Europa. Det skulle vara snopet om en sådan betydande aktör inom bingo som Maria inte skulle erbjuda spel i mobilen, och Maria sviker inte på den här punkten. Tvärtom!

Maria Bingo erbjuder spel på en mobilanpassad webbplats som du når genom att helt enkelt skriva in den ordinarie webbplatsen i webbläsaren på din mobila enhet. Maria Bingo fungerar lika bra på smartphones som på surfplattor, på iPhone/iPad som på Android. Mobilappen har även stöd för lite mer udda plattformar såsom Windows och Meego.

Med Marias bingoapp får du nästan fullgod funktionalitet. Det är bara några enstaka funktioner som saknas. Efter att du har loggat in med dina ordinarie användaruppgifter kommer du till bingolobbyn där du kan ta del av ett mycket stort urval av bingospel. Det är bara att välja och vraka bland bingorummen och de olika spelen. Du använder samma spelkassa som när du spelar på nätet och du har en rad alternativ för att administrera ditt spelkonto.

Förutom bingospel kan du i Marias bingoapp även ta del av ett mycket brett utbud av casinospel såsom spelautomater, bordsspel, videopoker och skraplotter. Du hoppar enkelt mellan avdelningarna genom den smarta och intuitiva navigeringen.

Marias bingoapp fungerar på:

 • iPhone/iPad
 • Android
 • Windows

William Hill Bingo App

William Hills bingoapp är den bästa renodlade bingoappen för iOS och Android. Kring det påståendet finns det inga tveksamheter. Bingoappen erbjuder fullständig funktionalitet och är på alla sätt och vis en direkt kopia av William Hills ordinarie bingosida på nätet (som håller högsta klass).

För att börja spela bingo i William Hills bingoapp ska du först ladda ner appen. Om du har en iOS-enhet (iPad eller iPhone) följer du länken från William Hill till App Store och följer instruktionerna. Om du har en Android-enhet klickar du på knappen ”Skicka länk till min enhet” på informationssidan för bingo i mobilen som du hittar om du klickar på ”Mobil” i menyraden längst upp på sidan. Bingoappen är självklart gratis att ladda ned.

Precis alla bingorum och alla bingospel finns tillgängliga i William Hills bingoapp. Det är få andra bingosajter som kan ståta med en sådan funktionalitet. Nedan är en lista på några av de funktioner som finns tillgängliga i appen:

 • Alla välkomstbonusar
 • Privata rum
 • Hela det ordinarie veckoschemat med alla jackpottar
 • Förköp av bingobrickor
 • Bingochatt
 • Lojalitetspoäng på alla insatser
 • Push-meddelanden
 • Minispel

William Hills bingoapp fungerar på:

 • iOS (iPad och iPhone)
 • Android

Unibet Bingo App

Unibet är flitiga med att ta fram appar för sina olika spelformer, men för bingo har man nöjt sig med att lansera en mobilanpassad webbplats. För dig som spelare innebär det dock ingen nackdel. Unibets bingoapp erbjuder en god funktionalitet, och du har tillgång till ett stort urval av de bingospel du kan ta del av på den vanliga sajten.

För att komma till Unibets bingoapp behöver du bara skriva in den ordinarie webbadressen i din webbläsaren på din mobila enhet. Du kommer då direkt till Unibets mobilanpassade sidor. Här väljer du bingo och loggar sedan in. Bingolobbyn är ett under av tydlighet och du får en mängd information om varje aktuellt spel så att du enkelt hittar till dina favoriter. Lite speciellt med Unibets mobilsidor är att du inte sällan kan ta del av erbjudanden som bara gäller för spel i mobilen. Om du tycker om att bli belönad lite extra då och då emellanåt är Unibets bingoapp ett bra val.

Unibets bingoapp fungerar på:

 • iOS (iPad och iPhone)
 • Android
 • Windows

Bertil Bingo App

Bertil är en av de mest populära bingosajterna i Sverige och har varit det under lång tid. Det som främst lockar är kombinationen av ett brett spelutbud med en gemytlig atmosfär. Bertil Bingo erbjuder sedan en tid tillbaka en bingoapp som skämtsamt kallas ”Minibertil”. Minibertil är egentligen en mobilanpassad webbplats, men i allt väsentligt fungerar den som en app. När du går in på webbplatsen på din mobila enhet får du till och med frågan om du vill ladda ner Minibertil som en applikation. Om du gör det läggs en ikon på första lediga plats på någon av dina hemskärmar så att du får snabb åtkomst nästa gång du vill spela.

Bertils bingoapp erbjuder full funktionalitet när det gäller administration av konto, kontakt med kundservice och liknande, och nästan full funktionalitet när det gäller själva bingospelen. En sak som begränsar något är att Bertil har anpassat både appen i allmänhet och spelen i synnerhet till att passa perfekt på mobiltelefonens mindre skärm. Om du spelar på en surfplatta, som har en betydligt större skärm, kan det upplevas som att vissa grafiska element blir lite för stora medan andra blir lite för små.

I bingoappen finns även Bertils alla mobilanpassade videoslots från Net Entertainment. Det gör att du kan spela klassiker som Starburst, Gonzo’s Quest och Jack Hammer om du vill ha lite omväxling från bingospelandet emellanåt.

Bertils bingoapp fungerar på:

 • iPhone/iPad
 • Android