Mobil bingo

För dig som gillar att spela bingo i mobilen är här en topplista med de bästa bingosajterna som har mobil bingo. Det är vanligast att bingospelen är gjorda för smartphones som t ex iPhone och Android, men även andra mobilmodeller kan fungera. Det är säkrast att kolla med bingosajten först om du undrar ifall det fungerar att spela bingo på just din mobil.

    Spela smidigt på mobilen här

  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Mer om att spela bingo i mobilen

Då alltfler börjar få nya Internetvanor där surfandet ofta sker i mobilen gäller det för bingosajter att hänga på i utvecklingen. Ännu är det dock relativt få bingosajter som tagit steget till att erbjuda mobila bingospel, men flera av sajterna har enligt dem själva en plan att kunna erbjuda detta inom snar framtid. Här får du reda på vilka som rekommenderas samt vad det finns att tänka på när det gäller mobil bingo.

Bingo har brett ut sig på Internet alltmer och självklart var det bara en tidsfråga innan du även skulle kunna spela direkt från din iPhone eller Android smartphone. Att spela via mobilen kostar ingenting extra, förutsatt att internet ingår i ditt mobilbonnemang.

Bingosajterna har som sagt varit lite långsamma ur startblocken när det gäller att erbjuda bingo direkt i mobilen, men i mars 2013 lanserade Maria Bingo sin mobilsajt. Än så länge erbjuds inte alla bingospel och den layout som gäller är förhållandevis simpel. Men detta är något Maria Bingo jobbar på och du kan räkna med att mobilsajterna kommer bli alltmer kompletta i framtiden. En annan av de få svenska bingosajterna som erbjuder en mobilsajt i nuläget är Bertil.com och hos dem är utbudet begränsat till två bingovarianter om du väljer att spela bingo i mobilen.

Sammanfattningsvis finns det ett par bingosajter med mobilstöd, fast om du väljer mobilversionen kommer du ha mindre spelmöjligheter att utgå från i skrivande stund (april 2013), men spelen lär bli mer heltäckande i framtiden. I övrigt är det enkelt att komma igång och den App du laddar ned är gratis.