Toto2 trav

Toto2 trav har ingen svensk licens.

Vi rekommenderar istället att kika på det liknande casinot rapidi

Läs mer om rapidi

Toto2 trav har ingen svensk licens

Vi rekommenderar istället rapidi

Läs mer om rapidi

Toto2 trav Recension

Toto2 – för dig som älskar trav

Toto2 är spelbolaget för dig som fullkomligt älskar travsporten och allt som hör till. Detta spelbolag erbjuder dig spel på svenskt trav på ett väldigt enkelt, modernt och framför allt tryggt sätt.

Toto2 är ett varumärke som ägs av Bethard Group Limited, vilka är baserade på den etablerade och soliga ön Malta. Toto2 är en relativt ny aktör på spelmarknaden, men de har redan gjort sig ett fint namn bland de svenska spelarna genom att erbjuda ett högkvalitativt och brett spelutbud. Men Toto2 skiljer sig något från de traditionella spelbolagen eftersom de har riktat in sig på travsporten. Med tanke på att det i princip inte finns något annat spelbolag som har gjort just detta så kan Toto2 erbjuda marknadens bästa odds för spel på trav och hästar.

Spela på trav hos Toto2

Toto2 erbjuder som vi tidigare nämnt marknadens bästa odds för spel på trav och hästar för sina kunder. På sin simpla men samtidigt väldigt eleganta hemsida hittar du enkelt var du spelar på trav. Längst upp till vänster på sajten har de en flik som heter ”Trav” där du klickar dig in för att ta del av deras kompletta travutbud. Är du en stor fanatiker av trav så är Toto2 det absolut bästa alternativet för dig online. Är du lite trött på att åka land och rike runt för att uppleva trav av högsta klass så finns det alltså nu ett fullgott alternativ när du bara vill ligga hemma och spela på trav, eller när du helt enkelt inte har möjlighet att ta dig till Solvalla, Jägerso eller någon av de andra travarenorna runt om i landet.

Vi rekommenderar med andra ord Toto2:s fantastiska travsektion för alla er som älskar att spela på trav och hästar när suget smyger sig på!

Välkomstbonus på trav hos Toto2

Givetvis är det så att du får ta del av en välkomstbonus när du registrerar dig som ny kund hos Toto2 och vill spela på trav. Denna välkomstbonus kommer i form av en insättningsbonus på 100 % upp till 300 kronor som går att använda i travsektionen. Här nedan kan du se hur du går till väga för att ta del av bonusen samt villkoren för den:

  • Bli medlem genom att öppna ett spelkonto hos Toto2.
  • Gör en första kvalificerad insättning på minst 100 kronor så får du ta del av insättningsbonusen på 100 % upp till 300 kronor.
  • Välj TRAVBONUS när du gör din första insättning.
  • Bonusen går att använda i travsektionen.
  • Omsättningskravet för denna bonus är 4x insättningsbeloppet.
  • Erbjudandet är endast tillgängligt för spelare som är bosatta i Sverige, Norge, Finland och Kanada.

Travkampanjer och erbjudanden hos Toto2

Förutom välkomstbonusen på 100 % i travsektionen finns det andra grymma erbjudanden och kampanjer för dig som travälskare att gotta ner dig i. Bland dessa finns Pool boost & högsta oddsgaranti samt en ”early bonus” att ta del av.

– Pool boost ger dig möjligheten att vinna extra mycket pengar när du spelar på en vinnande häst. Toto2 lägger till extra pengar i sina WIN-pooler och du kan se hur mycket de har boostat poolen i respektive lopp.

– Oddsgaranti innebär att om du mot förmodan skulle hitta bättre odds någon annan stans på ditt vinnarspel så garanterar Toto2 dig just det. Skulle du exempelvis spela 100 kronor på en häst till oddset 2.00 hos Toto2 och en konkurrent erbjuder spel på samma häst till odds 2.50, så får du alltså även 2.50 i odds hos Toto2. Mellanskillnaden (50 kr i detta fallet) får du automatiskt in på ditt spelkonto måndagen efter spelomgången.

– Early bonus är för dig som gillar att lägga dina spel i god tid innan loppet startar. Du får automatiskt en 10 % early bonus motsvarande din insats på alla spel som läggs 16 timmar innan loppet startar. Spela i god tid innan loppet startar och få ännu mer tillbaka.

På alla spel som läggs senast 4 timmar innan loppet drar igång får du en automatisk bonus på 5 % motsvarande din insats. Fram till 30 minuter innan loppet ska dra igång får du en bonus motsvarande 2 % av din insats. Early bet bonus kommer betalas ut varje lördag kl 11.00 den efterföljande spelomgången.

Support och kundtjänst hos Toto2

Toto2 kan stolt presentera en kundsupport av absolut högsta klass för sina kunder. Du kan ta hjälp av de välutbildade supportmedarbetarna på årets alla dagar antingen genom live chatt eller via mailkontakt. Mellan 08.00 – 01.00 kan du ta hjälp av den svenskspråkiga supporten och skulle du behöva hjälp utanför dessa tider så kan du alltid ta hjälp av den engelskspråkiga supporten.

Spela trav i mobilen hos Toto2

Du behöver naturligtvis inte känns dig låst till att bara spela på trav genom din dator. Precis som de allra flesta etablerade spelbolagen på dagens spelmarknad erbjuder Toto2 spel direkt i din bärbara enhet. Det kvittar med andra ord om du ligger hemma på sofflocket, befinner dig i mataffären eller om du ligger i solstolen på Mallorca – du har alltid tillgång till travet med Toto2!

Det finns i dagsläget tyvärr ingen app för Toto2, men vi är säkra på att det kommer att komma inom en snar framtid så det är bara att hålla ögonen öppna. Det som däremot finns är en mobilanpassad hemsida som du utan några som helst bekymmer kan använda dig av i din mobila webbläsare. Det enda som krävs är en internetuppkoppling men i övrigt spelar det ingen roll om du sitter med en iPhone eller iPad, Samsung Galaxy eller en HTC – hemsidan fungerar utmärkt för alla operatörer som finns tillgängliga på marknaden.

Avslutningsvis Toto2 trav

Toto2 är spelbolaget för dig som verkligen älskar trav och allt vad det innebär. I och med att de är ett av väldigt få spelbolag som faktiskt har lagt ett stort fokus på just trav så får du grymma fördelar när du väljer att spela hos dem. De har inte bara en unik välkomstbonus för trav, utan de erbjuder även andra kampanjer utöver den så att du verkligen ska få den maximala spelupplevelsen och extra hjälp på traven mot storvinsterna. Bli medlem redan idag så är du på god väg!

Skulle du vilja veta lite mer om Toto2 i sin helhet och vad de har att erbjuda utöver travsektionen så är det bara att klicka dig in på vår fullständiga recension här.