Recension Casinia Bet

Denna spelsajt har ingen svensk licens och rekommenderas därmed inte längre av oss. Vi föreslår istället att du kikar på rapidi, alternativt att du spanar in våra aktuella topplistor där vi listar de senaste och bästa erbjudandena från säkra spelsajter.

Läs mer om rapidi

Recension Casinia Bet har ingen svensk licens

Vi rekommenderar istället rapidi

Läs mer om rapidi

Recension Casinia Bet Recension

Från och med 1:a januari kommer du som svensk spelare inte längre att kunna registrera dig hos Casinia då de inte kommer att inneha den svenska spellicensen. Bonusar kommer inte längre att vara tillgängliga för svenska spelare.

 

Casinia är ett Cypernbaserat bolag som är relativt nyöppnat. Alla vinster som görs på Casinia är skattefria. Casinia är ett bolag på uppgång som har stora chanser till att bli ett av de största bolagen på marknaden. Casinias sportsbook håller väldigt hög klass. Designen ser vid första anblick kanske inte så speciell ut, men detta har en väldigt simpel anledning. Ditt spelande ska vara i fokus och du ska inte kunna bli störd av jobbiga popups när du spelar.

Odds och marknader hos Casinia

Casinia har ett väldigt bra spelutbud. De har ett stort spelutbud på alla de stora sporterna. De har också marknader på bland annat det Svenska valet i höst. Casinia har riktat in sig på att ha ett slagkraftigt utbud av marknader på fotboll. Här kan du betta på alla de stora ligorna; Champions League, Premier League, La Liga och alla de andra stora ligorna i världen. Casinia har också fina marknader på de högre divisionerna i Sverige om du skulle vilja spela på ditt lokala lag i Division 1 eller kanske ditt favoritlag i Allsvenskan. Oavsett vilka ligor du är intresserad av så kommer du inte bli missnöjd på utbudet.

 

Liveodds hos Casinia

Casinia har satsat väldigt mycket på att erbjuda ett konkurrerande utbud av liveodds. Om du inte orkar vänta på att de stora europeiska ligorna ska börja på kvällen, finns det alltid matcher att betta på. Marknaderna som finns på liveodds är väldigt breda. Det finns i princip inga gränser för vilka vadslagningar du kan göra, nästa kort, nästa hörna eller kanske att nästa mål görs på nick. Vad det än är du vill spela på, så har Casinia utbudet.

Casinia i mobilen

Casinia har i nuläget inte någon mobilapp, det ryktas dock att detta ska vara på väg. I nuläget har de en mobilanpassad hemsida som funkar utmärkt. Den mobilanpassade hemsidan är en av de bästa på marknaden och fungerar helt felfritt. Egentligen behöver inte Casinia någon app då den mobilanpassade sidan är så fantastiskt bra. Eftersom Casinia verkligen vill konkurrera på marknaden så är det inte omöjligt att deras app kommer ut inom de närmsta månaderna. Många kunder spelar genom mobilen och uppskattar verkligen när man kan spela via en app.

 

Support och kundtjänst hos Casinia

Casinia sätter kunden i fokus och har satsat väldigt mycket på en välfungerande support. Casinias support är uppdelad i tre delar, nedan följer en genomgång på dessa tre.

  • Nere till höger på hemsidan finns en chattruta, här kan du få snabba svar på de flesta frågor. Detta är bra då du kan fokusera på att hitta det bästa oddset samtidigt som du får hjälp av supporten.

  • Om du har en stor fråga som exempelvis rör en insättning så är vår rekommendation att maila in till Casinia. Casinias support är alltid snabba med svaren och kommer ge dig ett seriöst svar inom rimlig tid.

  • Du kan också ringa in till Casinia om du inte känner för att skriva. Casinias support kommer alltid uppträda trevligt och de gör alltid sitt yttersta för att du ska få den hjälp som behövs.

 

Sammanfattning Casinia

Casinia har valt att satsa väldigt mycket på sin sportsbook. Casinia sätter alltid spelaren i fokus. Casinias support håller väldigt hög klass och är en av de bästa på marknaden. Casinia har ett slagkraftigt utbud och är utan tvekan här för att stanna.

 

Lycka till!