Galen megajackpott vunnen – Mega Moolah gör det igen!

Mega Moolah Jackpotvinst 2021

Mega Moolah är helt klart slottarnas slot när det kommer till jackpottvinster. Återigen har Mega Moolah gjort en lycklig vinnare till mångmiljonär. Denna gången var det en vinst på över 6,5 miljonereuro som delats ut i dagarna, den 4e juni. Den exakta vinstsumman låg på 6 597 136.10 euro – vilket i svenska pengar blir nästan 67 miljoner kronor.

Denna vinst var till viss del historisk för Mega Moolah. Det var nämligen den femte jackpottvinsten i år att överstiga miljon-strecket (räknat i euro) – och den hundrade sjusiffriga jackpottvinsten totalt (också euro). Det finns därmed god anledning till att Mega Moolahs popularitet fortfarande håller i sig, trots att spelet lanserades redan i 2006.

Spela Mega Moolah här:

  1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Mega Moolahs jackpottar är kända för sin storlek

Det är inte första gången Mega Moolah gör en livsförändrande utbetalning till en lycklig spelare – och definitivt inte heller den sista. Även om Mega Moolah med sin utdaterade design fortfarande tillhör spelarnas favorit bland jackpottslots, har sloten idag fått sällskap av moderna varianter av spelet.

Mega Moolah-serien består numer av flera slots kopplade till samma progressiva jackpottnätverk. Det gör att vinsterna i sloten snabbt blir helt enorma. Senast i april i år var det en annan lycklig spelare som fick erfara detta under ett spel på sloten Absolootly Mad Mega Moolah. En rekordstor jackpott på 19.4 miljonereuro droppades då – en summa som i svenska pengar motsvarar över 196 miljoner kronor. Även Atlantean Treasures Mega Moolah har delat ut storvinster.

Mega Moolah

Mega Moolah är en välkänd jackpottslot som lanserades av Microgaming i 2006. Det skulle dröja nästan ett år innan den första jackpottvinsten droppade – då till en sydafrikansk spelare som i svenska mått mätt vann strax över 2.6 miljoner kronor. Under slotens första år var casinospel på nätet inte lika utbrett och de stora jackpottvinsterna släpptes runt 1-2 gånger om året.

Idag delar sloten i snitt ut en ny megavinst i månaden och totalt har spelet sedan sin start delat ut över 1,4 miljarder euro via sitt nätverk för progressiva jackpottar. Bara i år ligger nätverkets utdelningar hittills på över 103 miljoner euro. Stort grattis till den lycklige vinnaren – vi ser med spänning fram emot nästa megavinst från Mega Moolah!

Spela Mega Moolah här:

  1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor