Scratch2Cash

Scratch2Cash Fotboll

Scratch2Cash startades 2005 och har sedan dess vunnit många priser och blivit ett av internets mest populära skraplotterier. Scratch2Cash ägs av TianCOM Ltd, ett företag registrerat på Costa Rica. Scratch2Cash erbjuder ca 20 olika skraplotter i flera olika sportvarianter. Oddsen ligger på 1:3 och spelen har bra grafik med den senaste flashteknologin. Du behöver alltså inte ladda ner något program för att spela utan det sker direkt i din webläsare om den stödjer Flash.

Säkerhet och Integritet
Scratch2Cash använder den senaste 128-bit Secure Socket Layer (SSL) krypteringsteknologin för att försäkra sig om att känsliga data överförs säkert via nätet till dem. Sratch2Cash är skyddat av den senaste uppdaterade versionen av brandvägg så att all personlig information förblir konfidentiell och lämas inte ut till andra företag eller organisationer för kommersiellt bruk.

Utbetalningsprocedur
Scratch2Cash vill att du skall känna dig trygg och ha glädje av ditt spel. De har därför skapat en mängd olika varianter av insättningsmöjligheter och snabb utcheckning. Alla kreditkortsöverföringar bearbetas av NeoPoint Technologies Ltd, ett företag placerat på Gibraltar. Detta fötetag förser Scratch2Cash med en av de bästa och säkraste överföringsteknologier som finns tillgänglig. De flesta stora betalningsmöjligheter stöds som t.ex. NETeller, Click2Pay, Ukash osv.

€5 gratis
Scratch2Cash erbjuder sina nya kunder en möjlighet att få testa på deras skraplotter genom att ge bort €5 gratis. När du registrerar dig får du möjligheten att välja om du vill ha gratis €5 eller en insättningsbonus på 100%. Spela Spel rekommenderar att du väljer gratis pengar eftersom man ändå får erbjudande om insättningsbonus när du spelat en stund.

Scratch2Cash Poker

Scratch2Cash är generösa med bra bonusar och höga priser runt 200,000 pund! Återbetalningsprocenten ligger på hela 95% och för att lära dig spelen kan du naturligtvis spela gratis innan man går över till riktiga pengar.

Bra Kundservice
Scratch2Cash bryr sig om sina kunder. De har en professionell kundservice så om du har några andra frågor eller funderingar gällande säkerhet och integritet, tveka inte att kontakta deras Kundsupport när som helst, supporten finns att tillgå 24/7 och de hjälper dig via e-mail, chatt eller telefon.