Betsson ger dig 100 kr extra att spela för på trav!

välkomstbonus på trav

Gillar du att spela på hästar? Då har vi utmärkta nyheter för dig. Betsson ger dig nu en välkomstbonus för spel på trav vid första insättningen. Läs mer om erbjudandet här.

100 kronor extra för spel på trav

Betsson är något alldeles extra inom betting. Inte minst då det gäller trav och galopp där du hittar en helt egen avdelning med ett stort utbud av olika lopp.

Att Betssson satsar stort på trav märks inte minst i att de är ett av få svenska spelbolag online som har en skild välkomstbonus för spel på trav.

När du gör din första insättning på minst 100 kronor får du 100 kronor extra att spela för. Du kan använda bonusen hur du vill i Betssons travprodukt.

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

En närmare titt på travutbudet hos Betsson

Vi vill påstå att Betsson har ett av de bästa utbuden av betting på trav online. Här finns precis allt man kan önska sig både gällande trav och galopp.

Utbudet av lopp från hela världen är enormt och inte nog med det – det är också lätt att navigera sig fram till önskat lopp hos sidan. Designen väl genomtänkt och stilren.

För travfantasten är det också extra kul att konstatera att du hittar ett stort utbud av gratis streaming på trav hos Betsson. Under skild kategori hittar du också all statistik med en formguide på de hästar som deltar.

Med andra ord är det en bra idé att börja med att ta del av välkomstbonusen för trav hos Betsson om du inte tidigare gjort det.