Bästa slotsen i april

April Online Casino Slot Spel

April är en fin månad för oss som älskar att spela på slots – lanseringarna kommer på rad och här kan vi se fram emot en fin bredd i spelen. Vi har i vanlig ordning plockat ut de bästa av de bästa nya slotsen – créme de la créme – så att du slipper leta. Här kommer därför april månads bästa slots. Enjoy!

Floating Dragon

Denna vackra asiatiska slot bjuder på ett stämningsfullt tema och ett imponerande lukrativt spel – vi kan säga som så att ytan inte överensstämmer med innehållet. Detta är en vass slot som ger fina utdelningar redan i grundspelet. Det finns flera olika bonusfunktioner och till exempel spelets Golden Coins Feature kan inte bara ge dig direkta kontantvinster, utan också trigga ett Hold & Spin bonusspel där du vinner ytterligare kontantvinster – och detta har potential att ge riktigt fina utdelningar.

Här finns också free spins, vilka kommer tillsammans med en funktion för påfyllning och boostade multiplikatorer. Som mest kan sloten ge 12,5 miljoner kronor i utdelning, eller 5 000 gånger din insats.

Hot Fiesta

Denna färgglada och sprudlande slot tar dig med på en härlig spansk fest, med cocktails, livlig musik, spralliga piñatas och exploderande fyrverkerier. Redan i grundspelet finns potential för schyssta vinster, eftersom det finns möjlighet för utdelning om upp till 30 gånger insatsen, samtidigt som du kan få 2x, 3x eller 5x multiplikatorer. Du kan dessutom få flera multiplikatorer i samma spinn – när detta sker kommer dessa då att läggas samman.

Spelet bjuder på free spins tillsammans med direkta kontantvinster och dessa ger dig också exploderande piñatas, vilka bestämmer hur många free spins du kommer få – du kan få mellan 9 och 27 free spins varje gång. Som mest kan du i Hot Fiesta vinna 5 000 gånger insatsen.

Gigarise Atlantis

Precis som vanligt när det gäller slots från Yggdrasil får du här en otroligt visuellt tilltalande slot. I denna kan du få upp till 32 768 vinstlinjer – hjulen är alltid 5 till antalet, men antalet rader på dessa varierar mellan 3-8 stycken per spinn. Dessa fungerar dock inte som en megaways-slot, där symbolerna kan öka helt slumpmässigt. Istället måste du landa tretorn-symbolen, vilken triggar spelets Rising Reels Feature – det är denna som expanderar spelplanen, och också antalet vinstlinjer.

På sidan av spelplanen har du en mätare, vilken kommer dela ut fina priser till dig i takt med att den fylls. Sloten innehåller också 4 progressiva jackpottar och den högsta av dessa startar alltid på 150 000 kronor, för att så växa därifrån.

Ytterligare nyheter vi ser fram emot

Förutom dessa godingar finns det också en samling andra slots som släpptes i Mars som vi ser fram emot att spela på i april.

  • Easter Island 2 från Yggdrasil – den uppdaterade versionen av den populära sloten Easter Island från samma utvecklare.
  • Robin Sherwood Marauders från Yggdrasil – en toksnygg slot baserad på historien om Robin Hood.
  • Gordon Ramsay Hells Kitchen från NetEnt – en slot dedikerad till Gordon Ramsay. Behöver vi säga mer?