10Bet lanserar två nya banbrytande funktioner

10bet website

Pulse Bet och Add2Bet är två namn att lägga på minnet. Det är nämligen 10Bets nylanserade funktioner som har tagit marknaden med storm. Hjärnorna bakom 10Bet har slagit sina kloka huvuden ihop ännu en gång och fortsätter att vara ledande i kategorin nytänkande.

10bet

Ny optimerad hemsida

Efter en lång tids arbete är nu 10Bet färdiga med sin nya, mer responsiva hemsida och kan dessutom presentera en funktion som fullkomligen revolutionerar live betting. Sajten är idag snabbare än någonsin och har genomgått en fullrenovering för att även göra den så lätt att använda som det bara går.

Sedan lanseringen av 10Bet år 2003 har spelbolaget gått från klarhet till klarhet och har under deras drygt 15 år långa liv varit en frisk fläkt som ständigt kommit fram med nya idéer och funktioner. Allt för att göra spelupplevelsen så spännande och givande som det bara är möjligt för sina användare. Deras online casino är idag bättre än någonsin och har många aktiva spelare. Det har även deras utmärkta sports book, som vi har valt att syna lite närmre. 10Bet erbjuder odds på över 65000 evenemang varje månad med spel på över 60 sporter och mer än 2000 spelalternativ. Lägg därtill en välkomstbonus på 50 % upp till 2000 kronor för alla nya medlemmar och vi hittar definitivt inget att klaga på.

10Bet hänger även med i samhällsutvecklingen och kan därför stolt presentera att de har förbättrat upplevelsen för alla sina mobilanvändare. I och med renoveringen av hemsidan fick sig nämligen också den mobila webbsidan sig en facelift och vi kan nu konstatera att det aldrig varit smidigare att spela med sin mobila enhet hos 10Bet. Den mobila användaren kan nu hur enkelt som helst navigera sig runt med sin smartphone eller surfplatta med den nya anpassade mobila hemsidan och det spelar såklart ingen roll vilken mobil enhet eller webbläsare du använder dig utav – sidan anpassar sig till allt.

Live bettingen är revolutionerad

Men det som vi, och alla andra spelare hos 10Bet är mest uppspelta över, är de nya funktionerna som spelbolaget lanserat. De är först med att lansera en helt ny live betting-funktion som gör det möjligt för alla att vinna ännu mer på sina livespel.

Med den exklusiva funktionen Pulse Bet har du nämligen nu chansen att spela på när nästa mål i matchen kommer att ske. Du har fyra alternativ att välja mellan; inom 30 sekunder, en minut, fem minuter eller tio minuter. Ju längre tiden går desto större blir också vinsten. Spelar du på att det kommer att bli mål inom en minut och det blir mål inom 29 sekunder så får du en ”vanlig” vinst utbetald. Blir det mål inom loppet av 30-49 sekunder blir din vinst större och om det blir mål inom de tio sista sekunderna så får du jackpotvinsten. I nuläget är denna funktion endast tillgänglig på spel på nästa mål, men har utan tvekan potential att med tiden kunna användas på andra områden inom live betting. Så här fungerar alltså Pulse Bet:

  • Lägg ett bet på att det kommer att bli mål inom antingen 30 sekunder, en minut, fem minuter eller inom tio minuter.
  • Ditt Pulse Bet är uppdelat på tre såkallade perioder, där din vinst blir större för varje påbörjad period.
  • Om det blir mål inom någon av dessa perioder vinner du. Inträffar målet i den tredje perioden får du jackpotvinsten.
  • Pulse Bet fungerar endast via mobilen i nuläget.

Bli medlem hos 10Bet och testa de nya funktionerna genom att trycka här

Add2Bet är ytterligare en ny, banbrytande spelfunktion som 10Bet är först med. Detta är inriktat på combospel och ger dig möjligheten att utöka din potentiella vinst genom att lägga till ett nytt val till ditt öppna spel. Om du håller på att vinna ett singelspel och matchen fortfarande spelas kan du helt enkelt lägga till ytterligare ett val och skapa en dubbel och så vidare. Din eventuella vinst ökar och det bästa är att du inte behöver betala något extra. Add2Bet är så smart upplagt att det använder sig utav cash out-värdet på ditt befintliga spel till insatsen på det nya valet.

Är du intresserad av att läsa på mer om villkoren för dessa två funktioner är det bara att gå in och besöka 10Bets hemsida.