Sport på TV idag

Det är alltid härligt att titta på sportsändningar på TV. Om man har ett eller flera favoritlag man följer så har man oftast koll på när de spelar, men ibland kan man ju också känna för att ratta in något annat kul.

Är du sugen på att titta på sport på TV idag, men osäker på vad som sänds? Oroa dig inte – här hittar du dagens TV-tablå för sport. Vi tipsar även om gratis streamingtjänster du kan använda och delar med oss av annat smått och gott!

Sport på TV – tablå

©

Många av oss är ganska smala i vårt sporttittande och följer endast några enstaka lag/ligor. Vi tycker dock att det är kul att gå utanför detta ibland, då man ofta blir positivt överraskad. Så varför inte ta en kik i vår tablå efter något kul och kolla på en ny sport på tv idag? 

Cykel på TV

©

Cykel är en sport som gör sig riktigt bra på TV. Loppen är oftast långa, så det kan hända väldigt mycket under tidens gång. I och med att cykling är en sak de allra flesta testat på så är det också häftigt att se hur otroligt snabba och skickliga proffsen är!

Allsvenskan på TV

©

Finns det någon charmigare fotbollsliga än vår egen Allsvenska? Vi tror inte det. Så mycket hjärta är svårt att hitta någon annanstans. Allsvenskan drar igång på vårkanten, och sedan spelas det 30 omgångar innan den svenska mästaren koras. Det spelas flera matcher varje vecka, så förhoppningsvis kan du hitta en som går på TV nu. 

Golf på TV

©

Golf är en av de största sporterna i Sverige. I och med klimatet i vårt land spelar de flesta svenskarna främst på våren och sommaren, men på TV finns det golf året om. Spana in tablån och se om du kan få njuta av lite golf på TV idag! Just nu har vi flera lovande unga svenska spelare, vilket gör det lite extra kul.

Padel på TV

©>

En sport som verkligen har växt så det knakat de senaste åren är padel. Förutom att väldigt många numera spelar sporten så har turneringar också börjat sändas på TV. Att titta på dem kan vara ett bra sätt att snappa upp knep för sina egna matcher, men sporten är faktiskt rolig att kolla på även om man inte spelar själv.

Snooker på TV idag

©

Man kan inte undgå att imponeras av precisionen och träffsäkerheten hos snookerproffs. Sporten drar väldigt stora tittarsiffror på TV, och flera prestigefyllda turneringar går av stapeln varje år. Underskatta inte snooker när du letar efter live sport på TV idag, det kan vara riktigt spännande!

Handboll på TV

©

I Sverige är handbollen en av de mest etablerade sporterna, och därför är vi också väldigt bra på det. Både våra landslag och klubblag håller hög nivå, vilket gör att underhållningen alltid är stor när man tittar på handboll. För bästa upplevelse kan vi tipsa om att spana in ett toppmöte i dam- eller herrallsvenskan.

Ishockey på TV idag

©

Det finns ett riktigt säkert kort om du vill titta på sport på tv idag – hockey. Det är en stor sport både i Sverige och på andra sidan Atlanten, och hockey sänds därför under många olika tider på dygnet! Vi har ju dessutom många svenska proffs borta i NHL, vilket gör det ännu roligare att följa.

Basket på TV

©

Basket är verkligen inget nytt påfund, men i Sverige har sporten tidigare inte fått så mycket uppmärksamhet. Just nu är den dock större än någonsin, och till följd av detta sänds det en hel del basket på TV. Oavsett hur mycket du vet om sporten så kan det vara riktigt kul att kolla på basket, då tempot alltid är högt.

Trav på TV idag

©

Hästsport kan nästan sägas vara en del av svensk kultur. Det har funnits med oss väldigt länge, och det fortsätter än idag att engagera många människor. Det är inte ovanligt att man passar på att spela för en slant när man kollar på trav, men det är absolut inget som krävs för att det ska vara roligt.

Vanliga frågor och svar

Var sänds sport på TV idag?

Du kan enkelt se var det sänds sport på tv idag (alla kanaler) genom att kika på vår TV-tablå, högst upp i denna artikel.

Vilka kanaler sänder sport 2024?

Många olika TV-kanaler har i dagsläget sportsändningar. Exempelvis TV4 och SVT.

Hur kan man streama sport?

Det kan du göra via flera olika streamingtjänster, men oftast förutsätter det att du har ett konto hos dem. Vissa spelbolag erbjuder även sina kunder gratis streaming av sport.

Är er TV-tablå för sport uppdaterad?

Självklart, den är alltid uppdaterad med aktuella sportevenemang. När du än vill titta på sport kan du alltså besöka denna sida för att se vad som sänds på TV just för tillfället!