Play89 Pool

Play89 PoolPå poolsajten Play89 kan man spela biljard i olika former mot andra spelare på internet. Jimmy ”Whirlwind” White, tiofaldig mästare i snooker som betraktas som en av de bästa snookerspelarna i världen, har samarbetat med SkillEmpires programutvecklare för att skapa Play89:s poolmjukvara. Tack vare Whites erfarenhet av och kunskap om den professionella snookervärlden var han en perfekt rådgivare till Play89:s programutvecklare. Resultatet är ett av de mest realistiska poolspelen på internet.

Man kan spela 8-ball, 9-ball och Snooker mot andra spelare på internet. Spelare blir rankade efter hur de presterar och spel mellan spelare som ligger nära varandra i ranking uppmuntras genom att Play89 då tar ur en mindre provision för spelet än om spelarna ligger på olika nivå.

På Play89 får spelarna chansen att spela mot Jimmy White. Som en del av Play89-teamet kommer Jimmy White att spela på Play89 varenda vecka. I spelschemat kan man se vid vilka tidpunkter man kan få chansen att spela pool med Jimmy White. Jimmy White ger även gratistips för onlinepool så att du kan spela ännu bättre på Play89:s virtuella poolbord.

Om Jimmy White
Jimmy White föddes 1962 och inledde sin fantastiska snookerkarriär vid 18 års ålder. White, som även kallas Whirlwind (virvelvinden) och The People’s Champion (folkets mästare), vann 10 större snookermästerskap, kom tvåa i sex världsmästerskap och rankades som världstvåa i snooker under två år. Jimmy White är även en duktig poolspelare och var medlem av det hyllade Masconi Cup-teamet 1995.