Pokertidningar

cardplayerFör den som är intresserad av pokervärlden finns det flera olika pokertidningar att välja mellan, och alla har lite olika inriktning. Kan man tänka sig att läsa på engelska är utbudet betydligt större än om man håller sig till svenskspråkiga pokertidningar.

Innan man väljer pokertidning bör man fundera lite på vilka områden man är mest intresserad av så att man kan välja ut en pokertidning som passar.

  • Vilket/ vilka geografiska områden är du mest intresserad av? Vill man helst läsa om europeiska pokerturneringar och stora pokerturneringar på internet kan det vara mördande tråkigt att plöja igenom en pokertidning som lägger sida efter sida på att rapportera från pokerbord i mellanvästern.

    Vill man ha fokus på svensk poker är en svenskspråkig pokertidning att föredra, eftersom de engelskspråkiga tenderar att bara ta upp svensk poker när det är någon svensk som verkligen har slagit igenom på den internationella pokerscenen.

  • Vill du läsa om nätpoker, poker utanför internet eller både och? Olika pokertidningar har olika inriktning och mix.
  • Tänk på att vissa pokertidningar utkommer i flera olika utgåvor. Bluff Magazine har till exempel ett tämligen stort fokus på vad som händer i USA, medan systertidningen Bluff Europe Magazine är ett bättre val för den som vill hålla koll på vad som händer här hemma i Europa.
  • Om du är intresserad av att börja prenumerera på någon pokertidning, kontrollera vilka extra förmåner de olika pokertidningar ger sina prenumeranter. Vissa pokertidningar har till exempel en hel del låst material tillgängligt på nätet som man kan logga in och komma åt om man är prenumerant.
  • Vill du ha en papperstidning som skickas hem till dig, eller föredrar du en pokertidning som går att läsa i mobiltelefonen eller på surfplatta? Hos vissa pokertidningar behöver man inte välja, utan den som prenumererar på papperstidningen får gratis tillgång till en digital tidning också.
  • Hur ofta vill du ha en ny pokertidning? Vissa tidningar kommer ut med fler nummer per år än andra.

Läs mer om olika pokertidningar

[subpages thumbs=”1”]