Zoom Poker

När PokerStars lanserade Zoom Poker stod det klart att de sneglat på den innovativa manöver närmaste konkurrenten Full Tilt Poker hade lyckats med i form av Rush Poker. Att Zoom Poker kom till berodde förmodligen en del på att Full Tilt Poker då var ute ur leken, utan både licens och finansiering. Zoom Poker fyllde då igen luckan för dem som saknat möjligheten att spela snabbpoker.

PokerStars befann sig också i en slags kapplöpning med Relax Gamings kommande version av snabbpoker Fast Poker. Men när Zoom Poker lanserades i beta-version i mars 2012 var det den just då enda tillgängliga snabbpoker-produkten. Att det nya snabbare sättet att spela poker nått framgång kunde slås fast då det under slutet av 2012 fanns siffror på att 40% av alla händer på cash game-bord skedde på ett bord med snabbpoker.

Zoom Poker har kanske det allra största urvalet spelmöjligheter bland samtliga snabbpoker-versioner och det fungerar också i deras mobila app. Här finns Texas hold’em, Omaha och Draw i både No Limit och Fixed Limit samt bord för olika max antal spelare. Det finns också bra information i lobbyn i form av antal spelare, medelpott och händer per timme.

En funktion som inte alltid finns tillgänglig då du spelar snabbpoker på något pokerrum, men erbjuds här är Stå över nästa big blind som gör att du i stället för att stänga ner spelfönstret kan låta dig tilldelas händer gratis tills nästa gång du behöver betala för big blind.

Zoom Poker kunde också spelas som turnering då Micro Millions III ägde rum. Inte omöjligt att det kommer bli vanligare även med Zoom Poker i turneringssammanhang framöver.

[sitelist heading=”Spela Zoom Poker här”]