FastForward Poker

Att PartyPoker som är en av de största inom onlinepoker förr eller senare skulle lansera sin egen version av snabbpoker var förväntat, lanserandet av FastForward skedde dock relativt sent i jämförelse med konkurrenterna och ägde inte rum förrän under hösten 2012.

FastForward är en version av snabbpoker som du finner på PartyPoker och bwinPoker. Som vanligt när det gäller denna form av poker är det fullt tempo som gäller. Du har möjligheten att lägga din hand och därmed förflytta dig till ett nytt bord med ett klick innan det ens är din tur att agera.

PartyPoker och den något mindre sajten bwin Poker har en stor trafik och FastForward är ett av de mest vettiga alternativen om du vill spela snabbpoker. Det finns limits från låga $0,01/$0,02 och uppåt till $5/$10 för No limit Texas hold’em och även Pot Limit Omaha. Bordens storlek varierar från 2-10 spelare.

För att spela Fast Forward måste du vara registrerad på PartyPoker eller bwin Poker och väl inloggad har FastForward en egen flik som kan hittas i lobbyn. Föredrar du att spela i mobil kan du göra detta om du har en Android-telefon.

[sitelist heading=”Spela FastForward Poker här”]