iPoker

iPoker - ett stort pokernätverk

iPoker är ett av de allra största pokernätverken. iPoker använder sig av mjukvara från Playtech, som kan visa pokerbordet i 3D med snygga animationer och har avancerat ljud.

Playtech lanserade sitt första casino 2001 och sin första pokersajt 2004. Deras mjukvara stöder både 2D och 3D och tilltalar därmed alla pokerspelare. En majoritet föredrar fortfarande 2D, dvs att man ser pokerbordet rakt ovanifrån, men ca en tredjedel av spelarna föredrar 3D, dvs att se pokerbordet snett från sidan. Genom att stödja båda vyerna i samma mjukvara behöver ingen kompromissa. Mjukvara stöder även fullskärmsläge, flerbordsspel och att man bygger in ”sidospel” såsom t ex BlackJack.

    Pokersajter från iPoker

  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

iPoker har även avancerat inbyggt stöd för att upptäcka om spelare samarbetar (dvs fuskar). Inbyggda algoritmer analyserar hur spelare beter sig och misstänkta beteenden rapporteras till ett lag med pokerexperter som tittar närmare på fallet. Det räcker med att en pokersajt ryktas vara utsatt för fusk för att spelare skall sluta spela där, så det är viktigt att pokernätverket underlättar upptäckten av fuskare.

Sedan starten har iPoker seglat upp som ett av de stora nätverken på pokersidan och har bara ett fåtal giganter som PokerStars och Party Poker framför sig. Med det ryktbara William Hill som nytillskott och efter allt lagligt strul med Full Tilt Poker och UB (i USA) har nätverket växt sig ännu starkare. Framför allt Titan Poker utpekas ibland som ett alternativ till de stora giganterna när det gäller pokerrum med potential att bli arena för namnstarka high-stakes spelare.