IPN / Boss Media Poker

IPN Poker ägs av SPIELO G2International Poker Network (IPN) tillhör idag SPIELO G2 efter att de förvärvat välkända Boss Media (som var ett svensk företag grundat 1996). Boss Media sysslade med utveckling av mjukvara för poker och virtuella casinon på Internet och var bland annat välkända för flashbaserad mjukvara för spel om pengar online.

Idag så är IPN ett av de klart mindre pokernätverken och för oss svenskar är det väl Svenska Spel som är den mest välkända spelsajten som använder IPN. Utöver det så används SPIELOs pokerprodukt i länder som Österrike, Italien och Spanien av de nationella spelbolagen.

[sitelist type=”poker” match_col=”network=%IPN%” limit=”999″ heading=”Pokersajter som använder IPN”]

Mjukvaran stödjer många språk och grafiken i dessa pokerrum utmärks av ett väldigt rent och tydligt utseende. Avancerade avatarer som annars är vanliga på nätet finns inte och inställningsmöjligheterna är relativt begränsade.

Pokerklienterna som används av pokersajterna är testade av Technical Systems Testing (TST) och Boss Media är dessutom medlem i Interactive Gaming Council (IGC) vars verksamhet bland annat går ut på att tillvarata spelarnas intressen.