Equity Poker Network

Equity poker networkEquity Poker lanserades som ett nytt pokernätverk under 2013 och stod då ut från de övriga som ett kooperativt företag. Equity Poker skiljer sig från mängden som ett icke vinstdrivande företag där pokerrum kan ansluta sig på helt andra villkor än de som brukar gälla.

På Equity Poker Network betalar varje ansluten operatör en fastställd summa månadsvis som ska täcka bonusar, prispengar i freerolls med mera och frånsett det finns inga andra utgifter för pokerrummen.

Mjukvaran har levererats från norska Playsafe och på den multispråkiga plattformen ingår många pokerspel, inklusive mindre vanliga. Förutom typiska Texas hold’em och Omaha kan du även bekanta dig med Big2 och Pan på rum som ingår i nätverket.

Lanseringen av Equity Poker välkomnades av en bransch som under de senaste åren vant sig med nätverk som snarare avslutade sina verksamheter. Relativt många pokerrum, med tanke på den korta tid nätverket existerat, har anslutit sig. Fast dålig publicitet – av dråplig karaktär – har också hunnit infinna sig i ett fall då gällande en spelare som stängdes av på grund av att denne spelade för ”bra”.

Rum som ingår i Equity-nätverket:

  • Integer Poker
  • Full Flush Poker
  • Poker Host
  • GearPoker