iPhone Poker

iphone pokerIphone är en mycket populär telefon och har en hög marknadsandel i Europa och USA. Det är därför inte konstigt att de flesta större pokerrum erbjuder iPhone appar som gör det möjligt att spela poker direkt i mobiltelefonen. Vissa pokersajter var lite långsamma med att utveckla iPhone pokerappar men numera har de flest appar som kan laddas ner genom appstore. Kvalitén på dessa appar och det utbud av pokervarianter och turneringar som är tillgängliga i dem kan dock variera kraftigt. Här nedan har vi listat några av pokerrum som erbjuder den bästa mest fullkomliga pokerupplevelsen på din iPhone.
[sitelist heading=”Pokerrum med iPhone Poker”]

Så här fungerar iPhone Poker

Om du vill spela poker på din iPhone kommer du behöva ladda ner en pokerapp från appstore. Att ladda ner och installera en app är enkelt. Börja med att gå till det pokerrum du vill spela hos med din mobila enhet. Du bör bli vidarebefordrad till en sida som innehåller information om hur du kan ladda ner appen till din telefon men om du inte blir det så bör du leta efter en länk som heter mobil eller liknande och klicka på den. Väl på sidan för mobila enheter så bör du se en sektion som handlar om iPhone där du också hittar en länk till appens sida i appstore. Klicka på länken och installera appen från appstore. Om du inte redan är registrerad och/eller inloggad i appstore så måste du göra detta innan du kan ladda ner och installera appen. Vänta tills appen har installerats färdigt. När appen har installerats kan du öppna den. Om du redan har ett login i det vanliga pokerrummet så kan du använda samma login för att logga in i din mobiltelefon och börja spela direkt. Om du inte har ett konto måste du klicka på knappen för att registrera sig och registrera dig innan du kan börja spela. Att registrera sig och sätta in pengar tar några få minuter. Du kan installera appen, registrera ett konto, sätta in pengar och börja spela på fem minuter.

Utbudet av poker för iPhone

Utbudet av olika pokertyper, turneringar och cash games är ofta relativt bra om man spelar på sin iPhone. Det är dock inte ovanligt att utbudet är något mer begränsat än utbudet på en vanlig dator. Det är t.ex. inte ovanligt att det finns turneringar som man inte kan se eller delta i från sin iPhone som finns tillgängliga via datorn. Om du vill spela en viss turnering och inte kan hitta den på din iPhone är det därför bra att logga in på datorn för att se om du kan hitta den där. Turneringen kan ha blivit inställd men det år också möjlig att du bara inte kan se den i din telefon. Ett exempel på detta är t.ex. att du kan spela de flesta men inte alla WCOOP turneringar i din mobiltelefon. Vissa pokerrum erbjuder också turneringar som enbart kan spelas via mobiltelefonen.

Det är inte heller helt ovanligt att vissa mer ovanliga typer av av poker inte finns tillgängliga i iPhone appen för mobilpoker. Detta är inte något problem om du som de flesta andra av oss föredrar att spela populära spel som Texas holdém eller Omaha men om du vill spela något mer ovanlig är det möjligt att du fortfarande bara kan göra det i datorn.

Systemkrav för iPhone Poker

iPhone poker appar fungerar på alla moderna iPhone telefoner. Om du har en gammal iPhone och fortfarande använder dig av en gammal version av iOS är det ibland möjligt att du kan uppleva problem. För att undvika problem bör du se till att alltid ha den senaste versionen av iOS installerad på din iPhone. Det är lätt att uppdatera din iPhone till senaste versionen genom att koppla upp sig mot iTunes och ladda ner den senaste versionen därifrån. Apple erbjuder bra pedagogiska steg för steg guider som mer exakt förklarar hur du uppdaterar din telefon.