iPad Poker

ipad pokerIpad och andra paddor är väldigt lämpliga för att spela poker på. De ger en bra överblick över spelet och är lätta att ta med vart man än ska. De gör det också lätt att spela lite poker medan man ser på tv eller gör något annat som inte kräver ens fulla uppmärksamhet.

De flesta stora väletablerade pokerrummen erbjuder numera iPad appar som gör det enkelt och bekvämt att spela poker på din iPad. Om du spelar hos något av de mindre pokernätverken kan det dock vara värt att överväga att byta till någon av de större pokerrummen såsom Pokerstars då deras appar generellt är bättre samtidigt som du får tillgång till fler turneringar och mer action.

Nedan har vi listat några av de pokerrum vi tycker erbjuder den bästa pokerupplevelsen på iPad.
[sitelist heading=”Pokerrum med iPad Poker”]

Så här fungerar iPad Poker

Om du vill spela poker på din iPad så måste du ladda ner en pokerapp från Apple Appstore. Enklaste sättet att göra det är att besöka det pokerrum du vill spela hos med din iPad. Väl där bör du se en länk för mobilt spel. Klicka länken för att gå till sidan. Det är också möjligt att du vidarebefordras direkt till denna sida utan att du behöver göra något. På sidan för mobilt spel bör du hitta ett textstycke som innehåller information om att spela poker på din iPhone och iPad och en länk till appstore (vanligtvis i form av en knapp). Klicka denna länk för att gå till appstore. Väl där måste du logga in om du inte redan är inloggad för att kunna ladda ner appen. Välj att installera appen och vänta medan installationen slutförs. Hur länge detta tar beror på hur snabbt internet du har och hur stor pokerappen är hos det pokerrum du har valt att spela hos.

När installationen har slutförts så kan du öppna pokerappen på din iPad. Du måste nu registrera ett konto innan du kan spela poker (Om du redan har ett konto hos pokerrummet kan du använda ditt existerande login för att logga in och börja spela). Du registrerar dig genom att klicka på registreringsknappen och följa instruktionerna på skärmen. När du har slutfört registreringen och verifierat ditt konto kan du logga in i pokerappen och börja spela poker i din iPad. Vill du börja spela för riktiga pengar måste du sätta in pengar på ditt konto. Att sätta in pengar är enkelt och du kan använda ditt vanliga VISA kort eller en rad andra alternativ. Klicka bara på kassa och följ instruktionerna på skärmen för att sätta in pengar.

Utbudet av poker för iPad

Utbudet av spel är ofta relativt bra i pokerappar för iPad. Om du vill spela populära pokertyper såsom Texas holdém, Omaha eller stud poker kommer du inte att sakna något när du spelar på din iPad. Om du föredrar att spela mindre populära pokerspel kommer du dock märka att dessa ibland inte finns representerade i iPad appen utan bara finns tillgängliga på datorn. Utbudet av turneringar kan även ibland vara något mer begränsat än vad det är på datorn. Utbudet av turneringar och cash games är dock normalt mer än nog för de flesta vanliga spelare.

Systemkrav för iPad Poker

Pokerappar för iPad fungerar vanligen på alla iPads men om du inte har uppdaterat iOS är det möjligt att du kan uppleva problem. Se därför alltid till att uppdatera till senaste versionen av iOS (som din iPad stödjer) innan du installerar en iPad pokerapp. Du kan se vilken version av iOS som krävs i Appstore innan du väljer att ladda ner en app. Om appen kräver en senare version än den du har installerad bör du uppdatera iOS innan du försöker installera pokerappen.