Android Poker

android pokerSmart Phones har gjort det möjligt att spela poker var man än befinner sig på sin telefon. Man behöver inte längre ta med sig sin laptop om man vill spela poker på kontoret, på tunnelbanan eller medan man väntar på en försenad bekant. Om du använder dig av en Android telefon såsom t.ex. den populära Samsung Galaxy så finns det ett stort utbud av olika alternativ för dig som vill spela poker i din telefon. De flesta stora pokerrum erbjuder en app som gör det möjligt att spela poker i din Android telefon eller padda.

Utbudet av spel och turneringar är ofta lite mindre i mobilappen än det är datorn men utbudet av spel är vanligtvis tämligen bra och spelare som spelare populära pokervarianter såsom Texas holdém och Omaha holdém kommer normalt inte märka någon skillnad i utbudet av spel i datorn och utbudet i mobilen. Det är främst när du vill spela ett mer ovanligt spel som du kan märka en skillnad.

En nackdel med att spela Android poker är dock att det oftast är svårare att spela på flera bord samtidigt än det är på datorn.
[sitelist heading=”Pokerrum med Android Poker”]

Så här fungerar Android Poker

Android är ett operativsystem som används av både paddor och telefoner. Android poker mjukvaror fungerar därför lika bra på paddor som de gör på telefoner och du behöver inte leta upp en mjukvara som är designad för just din typ av enhet.

För att spela Android Poker måste du normalt ladda ner en app till din telefon eller padda. Enklaste sättet att göra detta är att gå till pokerrummets webbsida med din mobila enhet. Vanligtvis blir du vidarebefordrad till en sida där du kan ladda ner appen. Om du inte blir det så finns det vanligen en länk för mobiler spel att klicka på.

Du kommer troligtvis att få en säkerhetsvarning som säger att en tredjepartssida vill installera en app och ber dig att godkänna detta. Om du har gått till en väletablerat pokersida (såsom de listad ovan) kan du tryggt godkänna installationen.

Din mobiltelefon kommer nu ladda ner och installera pokerappen till din mobila enhet. Hur länge detta tar beror på appens storlek, din internetuppkoppling och om du har några andra nedladdningar igång. Vänta tills installationen slutförs.

När Android Poker Appen har installerats kan du öppna appen för att börja spela poker i din mobiltelefon. Om du redan har ett konto hos pokerrummet kan du logga in med din vanliga login information. Om du inte redan har ett konto måste du registrera ett. Allt du behöver göra för att registrera dig är att klicka på registreringsknappen och följa instruktionerna på skärmen.

Utbudet av poker för Android

Utbudet av poker varianter som man kan spela i Android pokerappar och andra mobila poker appar är vanligen lite mer begränsat än det utbud som man får tillgång till via datorn. Det är inte ovanligt att bara ett begränsat antal av alla bord och turneringar finns tillgängliga för Android pokerspelare. Det är inte heller ovanligt att bara de mest populära poker typerna finns tillgängliga i mobilen medan du måste logga in via datorn för att spela mer ovanligt varianter såsom badugi.

Om du som de flesta andra vill spela någon av de mest populära typerna av poker såsom No limit Texas Holdem så kommer du finna ett mer än adekvat utbud av spel i de flesta pokerappar för Android.

Systemkrav för Android Poker

Det finns ett mycket stort utbud av olika telefoner som använder sig av Android eftersom detta är ett öppet operativsystem som de kan använda sig av gratis. Olika telefoner kan använda sig av olika versioner av Android och speciellt billiga telefoner kan ibland använda sig av äldre versioner av Android. Det är därför viktigt att du kollar att den Android Poker Klient du laddar ner stödjer din version av Android. Du kan vanligtvis enkelt se vilket version du har genom att gå in i inställningar.