Vinn biljetter till Sverige – Tjeckien!

sverige - tjeckien

Är du en riktig hockeyfantast? Se då hit! Just nu har du nämligen möjlighet att  vinna biljetter till matchen mellan Sverige – Tjeckien i Beijer Hockey Games. Matchen äger rum den 6/2 kl. 19:00 i Globen, Stockholm, och kommer garanterat att bjuda på spänning av högsta klass.

Vi på Spelaspel kommer att lotta ut 2 biljetter till 5 lyckliga vinnare (totalt 10 biljetter). Läs mer om hur du gör för att vara med i tävlingen nedan.

Hur vinner jag biljetterna? 

För att ha chans att vinna biljetterna behöver du bara göra en sak – ge oss feedback som kan hjälpa oss att bli ännu bättre. Gå igenom vår webbplats och berätta för oss vad du gillar och vad som får oss att sticka ut i mängden.

Vi är dock inte enbart ute efter komplimanger, snarare tvärtom. Vi vill nämligen veta vad du inte gillar, vad du tycker saknas eller vad vi ska förändra för att förbättra din upplevelse.

Var ärlig och skicka in din feedback till oss. Om du vill öka dina chanser att vinna bör du även motivera din feedback. De fem personer som vi anser gett oss den mest hjälpsamma kritiken kommer att vinna biljetterna och njuta av hockeyspänningen i Globen den 6/2. 

Krav och villkor

  • Nämn de saker du uppskattar mest med Spelaspel.se i jämförelse med andra jämförelsesajter och vad som får oss att sticka ut.
  • Berätta vad du inte gillar med sidan och ge oss några ideér på hur vi kan förbättra den för att ge dig och andra användare en minnesvärd upplevelse. 
  • Skicka in din feedback via mejl till spelaspel.info@gmail.com. 
  • Se till att titeln på mejlet är ”Spelaspel Feedback 2020”. 
  • Deadline: 04/02 23:59. 

Vilka som står som vinnare tävligen kommer vi att avgöra kring lunchtid på onsdag. Därefter kommer vi att skicka över biljetterna via mejl. 

Kort om hockeymatchen 

Torsdagen den 6/2 2020 kl. 19:00 kommer Sverige att möta Tjeckien i turneringen Beijer Hockey Games. Matchen äger rum i Ericsson Globe i stadsdelen Johanneshov i Stockholm. Du tar dig dit enkelt med tunnelbana och på plats finns både mat och dryck tillgängligt.