Mars bästa slots – och en idiot sandwich

Förra månadens bästa slot var helt klart Gordon Ramsays slot – Hells Kitchen. Trots att vi tyvärr inte fick ta del av en enda av Ramsays fantastiska svordomar i slotten – de hade väl åtminstone kunnat bjuda oss på en ’Idiot Sandwich’ – har den ändå en hel del annat fint i underhållningsväg att erbjuda spelarna.

Denna slot är dock ingenting för den som jobbar stenhårt på Beach 2021, då ett flertal av spelets symboler består av delikata rätter såsom saftiga hamburgare och fluffiga brownies täckta av kolasås (har man en obefintlig självdisciplin kan det hända att man äter väldigt mycket i samband med att man spelar Hells Kitchen. Har vi hört…). En maximal vinst om 4 miljoner kronor gör ju inte direkt slotten sämre, om vi säger så.

House of Doom 2: The Crypt
 • Skapare:

  Play’n GO
 • RTP:

  96.25% – 94.24%
 • Lanserades:

  11 mars, 2021

Hells Kitchen är dock inte den enda nya lanseringen som kommer gå varm på våra spelkonton. Efter att ha hetsätit halva skafferiet under tiden vi spelat Ramsays frestiga slot, satsar vi på att förbränna lite kalorier genom skrämselhicka. Den är obligatorisk när man spelar House of Doom 2: The Crypt.

House of Doom 2 är en slot som vid en första anblick kanske inte känns sådär superläskig – men ju mer man tittar på detaljerna, desto läskigare blir den. Tillhör du den nervklena delen av befolkningen kanske du ska skippa denna helt och hållet – alternativt köra på autospin och gå från datorn tills spinsen är klara.

Det är inte bara designen som tilltalar i denna slot – den är också relativt generös med features. Både spelets vanliga symboler, såväl som dess wilds kan expandera till att täcka hela hjulet. Respins och free spins går att stöta på, symboler kan uppgraderas – och sloten har en maximal vinst om 6 miljoner kronor.

Elemento – Galet många features

För den med klena nerver och ett svagt hjärta kan vi istället tipsa om slotten Elemento som släpps den 9 mars. Detta är en riktig sötchock, med en 7 x 7 spelplan som kan bli ända upp till 9 x 9 stor. Symbolerna i slotten består av ädelstenar och några riktigt gulliga små figurer (den orange-gula ser ut ungefär som vi gjorde efter att vi hetsätit oss igenom Ramsays slot) och vinster sker när du landar kluster av likadana symboler.

Denna slot kommer dessutom med kaskader – och den som är bekant med våra recensioner vet att det är få features vi älskar så mycket som kaskader. Dessa upplyftande, vinstgivande, lukrativa små rackare – i vanlig ordning triggas de så snart du landat en vinst. Förutom kaskader och en expanderande spelplan kan du också ta del av olika symboluppgraderingar, slumpmässiga wilds, multiplikatorer och free spins. Har du inte tålamod till att vänta på spelets bonusspel kan du för en kostnad av 60 gånger insatsen betala för att detta ska triggas. Ajuste – berättade vi att du kan vinna upp till 16 miljoner kronor i slotten?!

Hot to Burn Hold and Spin

Detta är den ultimata sloten för dig som vill känna nostalgin från klassiska fruktslots, blandat med en modern layout och nya features. I Hot to Burn Hold and Spin får du bland annat ta del av ett lukrativt bonusspel som kan ge upp till 20 000 gånger din insats.

Fishin Reels

Om ditt hjärta klappar för söta slots ska du ta dig en titt på Fishin’ Reels. Denna slot är inte bara galet charmig – den är rolig också. Framförallt är det de två bonusspelen som hägrar – här får du nämligen välja själv vilket bonusspel du vill ha när funktionen triggas. Du kan också vinna upp till 1.2 miljoner kronor.

Temujin Treasures

Denna asiatisk-inspirerade slot är inte bara en fröjd för ögat – den är en fröjd för underhållningsnerven också. Spelets största behållning är dess jackpotts – här finns nämligen fyra stycken jackpottar i olika storlek. Det finns också ett lyckohjul (åh, som vi älskar lyckohjul) som kan ge dig både jackpottar såväl som fina multiplikatorvinster.

Ytterligare efterlängtade lanseringar

Några ytterligare titlar i mars som vi ser lite extra mycket fram emot är bland annat dessa:

 • Chili Eruption Thundershots – PlayTech
 • Slingo Starburst – Slingo Originals
 • POP – Big Time Gaming
 • Emerald’s Infinity Reels – Relax Gaming
 • Apes of Wrath – iSoftBet