Jammin Jars vs Jammin Jars 2 – vilken slot är bäst?

Jammin Jars VS Jammin Jars 2

Push Gaming är en mycket populär tillverkare av spel, och det är lätt att förstå varför de är det. Deras spel kännetecknas av många funktioner och man tillverkar ofta slots med glimten i ögat. Jammin Jars är en av tillverkarens mest populära slots, och det säger en hel del med tanke på att det är ovanligt många spel från denna aktör som går hem hos spelarna. Den första Jammin Jars släpptes i 2018, och i 2021 lanserade man dessutom en uppföljare till denna; Jammin Jars 2. Vi har jämfört dessa spel för att ta reda på vilket som egentligen är bäst – eller går det ens att välja?

Spela Jammin Jars och Jammin Jars 2 här

  1. Reklamlänk | 18+ | Välkomsterbjudanden gäller nya kunder | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se | Erbjudandet gäller nya spelare | Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.07.23 | Min. insättning 100 kr. | Omsättningskrav 20x | Gratisspinsen är omsättningsfria & giltiga i 60 dagar. | Ev. vinster är riktiga pengar. | Läs fullständiga regler och villkor under ‘Bonus och Erbjudandevillkor’.

Många likheter, men även en hel del olikheter

Det är roligt att kunna jämföra två slots som är så väldigt välgjorda, och både Jammin Jars såväl som dess uppföljare bjuder helt klart på gott om underhållning – om den saken råder inga tvivel alls. När det gäller vilken slot som är bäst är det inte helt enkelt att avgöra, då de bägge har olika styrkor och svagheter.

När det kommer till den visuella biten i de båda spelen är dessa väldigt lika. Bägge består av en spelplan med 8 rader och 8 hjul, och istället för vinstlinjer använder man sig av klusterbetalningar. Upplägget med läskande frukter är detsamma, och dessa kommer i bägge slotsen i färgglada uppsättningar och knubbiga former. Man har dock ändrat färgskalan och designen en aning mellan de två slotsen.

Bägge två är snygga, men om du frågar oss gillar vi originalet bäst – det känns som att det är lite mer action i den designen på något vis. Lite mer party så att säga.

Dessa fruktinspirerade slots är både upplagda som att det är riktiga partyfrukter. Men medan frukterna i den första Jammin Jars är på ett riktigt 80-tals disco med discokulor och Dirty Dancing vibbar, känns det som att de i tvåan valt en mer nedtonad stil, och vi är lite osäkra på om vi befinner oss på en schyss efterfest på finlandsfärjan eller ett funkigare hak på Ibiza.

Snabb jämförelse – Jammin Jars vs Jammin Jars 2

Jammin JarsJammin Jars 2
Maxvinst20 000 x50 000 x
Spelplan8×88×8
RTP96.83%96.4%
VolatilitetHögHög
Lägsta insats2 kr1 kr
Högsta insats1 000 kr 1 000 kr
Köp av bonuspelJaNej
SpelfunktionerKaskader, kluster betalar, free spins, mega symboler, sticky wilds, multiplikatorer, wildsKaskader, kluster betalar, level up, mega symboler, multiplikatorer, mystery symboler, wilds, free spins, sticky wilds

När det kommer till den spelmässiga biten får vi nog däremot säga att Jammin Jars 2 blir den slot som går segrande ut ur duellen. Här finns fler funktioner i spelet, och det är till och med ganska så många fler funktioner. Man har dessutom uppgraderat den maximala vinsten i spelet. Redan i Jammin Jars finns en generös maxvinst om 20 000 gånger insatsen, men i Jammin Jars 2 har man steppat upp och ökat denna till hela 50 000 gånger insatsen. Det är en ganska så rejäl uppgradering. Samtidigt är det bara Jammin Jars som har funktionen köp av bonusspel, något man valt att utelämna i tvåan. Denna funktion är väldigt populär hos många spelare, och väger ganska tungt i samband med att man väljer spel.

Vilken slot vinner duellen?

Om man väger samman alla faktorer av vilken av dessa två Push Gaming spel som är bäst, blir det nog i slutändan originalet Jammin Jars som går hem med segern för vår del, även om det är otroligt tight mellan dessa. För oss blev köp av bonusspel funktionen den avgörande punkten, eftersom vi gillar att kunna aktivera bonusspelet när vi vill – om vi vill. Är du däremot en spelare med bättre tålamod än oss har du fler funktioner att roa dig med i Jammin Jars 2. Oavsett vilket av spelen du väljer kommer du få njuta av en underhållande spelomgång med mycket fart och fläkt!