Har du tröttnat på de slots du spelar?

Slots Banner

Lucky ladys charm

Gillar du slotmaskiner och är sugen på att testa ett nytt spel? Spelleverantören Novomatic har ett spel som heter Lucky Lady’s charm. Som namnet avslöjar så handlar självklart denna slotmaskin om tur precis som alla andra slotmaskiner på marknaden men det handlar även om tursymboler som hartassar, fyrklövrar, hästskor och nyckelpigor. Du ska i detta spel samla tursymbolerna och hoppas på storvinsten.

Hur fungerar spelet?

Spelet har ett klassiskt slotmaskinupplägg med 5 hjul på tre olika rader och och 9 olika vinstlinjer. Man kan spela på 0,01 upp till 450,00 i coins så det är en bra slot för folk med olika budgetar, den som vill spela stort och den som vill spela lugnt och testa sig fram. Vinsterna räknas från vänster till höger vilket är vanligt. Det enda undantaget är scatter-symbolerna som bara behöver vara 3 stycken var som helst på hjulen, de behöver alltså inte vara i rad eller starta enda från vänster. Lyckas du få 3 stycken scatter-symboler så får du 15 freespins med 3x gånger alla vinster under dessa freespins. Drömscenariot är att pricka 3 nya scatters innan de 15 freespinsen är slut från den första bonusen. Spelet har en RTP på 97% och har välkomnats in på marknaden mycket väl så troligtvis har detta spel en ljus framtid framför sig. 

Firefly Frenzy

Ett annat spel vi kan rekommendera som faktiskt är helt nytt är Firefly Frenzy av den välkända spelleverantören Play’n GO.

Spelet har 5 stycken hjul på 4 olika rader och 30 vinstlinjer. Vinsterna sker från vänster till höger som det brukar vara i de flesta spel. Det finns tre olika wild-symboler samt scatters som kan ge dig freespins som ökar vinstchanserna. Wild-symbolerna kan läggas ihop med varandra och aktivera en multiplikator som kan nå upp till hela 243x, maxvinsten i spelet ligger på enorma 10 000x din insats. Det finns olika eldflugor i spelet och när en av dessa landar på mån-symbolen som finns så aktiveras en multiplikator olika stark beroende på vilken eldfluga som landande på mån-symbolen.

Spelet har en RTP på 96% så du som letar efter en ny slotmaskin att spela på borde definitivt testa Firefly Frenzy.

Golden Grimoire

Ett tredje alternativ på slotmaskin du kanske vill testa är Golden Grimoire som är ett nytt spel av NetEnt. Detta är ett väldigt fint och bra designat spel som bjuder på en trollbindande upplevelse. Spelet har 5 hjul, 4 rader och 40 vinstlinjer.

Det finns specialsymboler som Mystery, wild och scatter. Dessa kan få spelupplevelsen att eskalera till det bättre i form av stora vinster och bonusrundor.

Golden Grimoire har en RTP på 96,44% vilket är en bra och normal RTP. Maxvinsten ligger på 200 gånger pengarna.

Slutsats

Detta var tre spel vi kan rekommendera för dig som vill testa något annat än det du är van vid att spela. Alla spelen bjuder på en fin spelupplevelse och chans till stora och mäktiga vinster. Lycka till.