Halloween Countdown: House of Doom 2 the Crypt vs. Happy Halloween

Vår nedräkning mot Halloween fortsätter – och vi närmar oss den stora dagen! I gårdagens möte ställde vi hemsökta hotell mot festande döskallar, i Cash Elevator vs. Pumpkin Smash. Fighten igår var inte stenhård, och Cash Elevator tog ganska enkelt med sig en riktigt ryslig seger över till andra sidan. Idag ställer vi ren och skär skräck mot klassisk Halloween, när House of Doom 2: The Crypt möter sloten Happy Halloween.

Utvalda casinon med läskiga slots

  1. Reklamlänk | 18+ | Detta erbjudande är endast för nya spelare som är registrerade och spelar från Sverige | Minsta insättning för att kunna ta del av erbjudandet är 100 SEK | Maximalt bonusbelopp är 3 000 kr | satsa din insättning och din bonus 25 gånger | Du har 60 dagar på dig att lösa in din bonus | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se

Skräck eller stämning?

House of Doom 2: The Crypt är egentligen en hyllning till det svenska doom metal bandet Candlemass, vilka släppt ett album med namnet House of Doom. Det här är en slot som rent visuellt för tankarna till skräckfilmer i stil med Hellraiser. Har du lätt för att drömma mardrömmar bör du kisa med ögonen när du spelar, för att inte se symbolerna så tydligt. Designen i House of Doom 2: The Crypt är riktigt läskig. Även slotens funktioner är bra med free spins, respins, expanderande wilds, multiplikatorer – och mer! 

Happy Halloween är istället en online slot som på ett mysrysligt vis ger oss en riktig Halloween-feeling. Här är höstiga färger, flygande spöken, läskiga pumpor och till och med ett Frankensteins monster. Samtidigt finns också en underliggande värme. Vi vet att när vi frågar Bus eller Godis kommer vi få svaret bus. Men efter att vi lindat deras hus med toapapper kommer godishinkarna på något magiskt vis fyllas med godsaker – den sortens värme. Den som designat Happy Halloween älskar Halloween – det hyser vi ingen tvekan om alls. Bonusfunktionerna i Happy Halloween bjuder på free spins med staplade wilds och multiplikatorer – allt i ett och samma. 

Vem vinner dagens rysliga sammandrabbning?

House of Doom 2: The Crypt
  • Skapare:

    Play’n GO
  • RTP:

    96.25% – 94.24%
  • Lanserades:

    11 mars, 2021

House of Doom 2: The Crypt är en ganska obehaglig slot som garanterat kommer älskas av alla gothare. Med sina många features kan den dock tilltala även den som inte klär i svart kajal och skinnrock.

När det kommer till Halloween-slots gillar vi att bli skrämda – ju läskigare desto bättre. Därför går vår röst idag till sloten House of Doom 2: The Crypt. Framförallt för att den har en design som vi tycker fångar hela kärnan med Halloween. House of Doom har en något lägre maxvinst jämfört med Happy Halloween, men om du gillar att bli skrämd på riktigt när du spelar, ska du definitivt välja House of Doom 2: The Crypt. 

Imorgon är det dags för ett  nytt möte igen, och då blir det en riktigt spännande Head 2 Head kamp. Imorgon står det mellan slotsen Day of Dead och Dark Vortex – ett rysligt möte som vi gärna tar med dig på, om du vågar?

Har jobbat många år som skribent inom flera olika områden. Gillar att skriva om ämnen som mode och livsstil, men även sport och spelbranschen ligger varmt om hjärtat.