Betsson exklusiva mastercard

Betssons Mastercard – Ett exklusivt kort

Bara för någon månad sedan gick Betsson ut med att de hade lanserat ett eget Mastercard. Detta kort skulle delas ut till 500 kunder som blir speciellt utvalda och det blev en så stor efterfrågan att Betsson släpper ytterligare 1 000 kort. Mastercard-kortet kommer sedan bli kopplat till spelarens egna spelkonto hos Betsson. Kortet kan därefter användas för att genomföra köp världen över på de ställen där Mastercard accepteras, men det vet alla att det går i princip överallt. 

Fördelarna med Betssons egna Mastercard

Det finns fördelar att ha Betssons Mastercard och dessa är:

  • Kortet kommer att vara kopplat direkt till ditt spelkonto hos Betsson.
  • Du kan genomföra överföringar direkt, både insättning och uttag.
  • Betssons Mastercard går att använda på över 30 miljoner ställen världen över och då både i fysiska butiker och på nätet där de accepterar Mastercard-kort.
  • Det är enkelt och smidigt att kontrollera saldo, korthanterings- och transaktionsinformation på ditt spelkonto hos Betsson.
  • Vart eftersom kortet får spridning kommer exklusiva möjligheter dyka upp och du kan ta del av de fördelar Mastercard-kortet kommer ge dig som kontoinnehavare.

Tryggt och säkert

Betsson är måna om att du som spelare ska trivas och därför har de sett till att deras Mastercard och dess funktioner är anpassat så att spelandet kan hållas på en eftertänksam och ansvarsfull nivå. Därför går det endast överföra pengar från spelkontot hos Betsson. Det kommer inte koppla ihop kortet med ditt bankkonto eller liknande. Dessutom går det inte köpa något på kredit. 

Endast 1 500 spelare

Från början kommer Betsson endast släppa 1 500 Mastercard och då kommer dessa delas ut till utvalda spelare. Det krävs inte speciellt mycket för att ha chansen till att eventuellt få ett eget Betsson Mastercard. Du registrerar dig för ett spelkonto hos Betsson och därefter anmäler du ditt intresse för detta speciella kort. Alla anmälningarna kommer att gås igenom och blir din anmälan godkänd, kommer du att få all information om hur du ska ansöka om Mastercard-kortet. Har du tur kanske blir du en av de 1 500 lyckliga som får tillgång till detta unika kort. 

Varför lanserar Betsson ett Mastercard?

Anledningen till att Betsson lanserar sitt eget Mastercard hänger bland annat ihop med den nya spellagen som trädde i kraft 1/1-2019. Lagen ger endast utrymme till att erbjuda en bonus åt spelarna. Därför ansåg Betsson att de var tvungna att utveckla sig för att kunna konkurrera med övriga spelsajter. Betsson Mastercard ser till att öka servicen gentemot spelarna då de får en smidigare betalningslösning och samtidigt har unika förmåner. Detta ger spelarna en helhetsupplevelse ut över det vanliga.