Bästa slotsen i maj – missa inte dessa!

cash elevator slot

Härliga maj är på ingång och så är även solen. Det innebär att vi kommer kunna se fram emot de absolut bästa slotslanseringarna – åtminstone räknar vi iskallt med detta. Bland annat har ju våra favoriter Yggdrasil spel med på listan.

Med tanke på att detta är ett svenskt bolag har de stenkoll på att vi svenskar är så svältfödda på ljus och värme att så fort temperaturen når över 14 grader och fyra strålar sol når våra ansikten kommer vi glömma både jobb, barn och Bingolotto (skoja bara, vi glömmer aldrig Bingolotto) – något som innebär att det behöver levereras något utöver det vanliga för att fånga spelarnas intresse. Vi tycker nog ändå utvecklarna levt upp till förväntningarna, och här kommer de nya slotsen du inte får missa i maj.

Cash Elevator

Cash Elevator är en riktig cool och unik slot från Pragmatic Play med temat gotisk Steampunk. Här får du, inofficiellt, spela en slot med Angelina Jolie och Rob Love – hur häftigt? Denna slotten måste verkligen testas. Den är fylld med härliga funktioner och ett mystiskt tema som är genomgående med grafiken, symbolerna, ljudet och allt.

The Hot Offer

För just svenska Yggdrasil har utvecklaren Bang Bang Games tagit fram denna 80-talsinspirerade stilrena pärla. Här får du neonljus, dry martinis och en design som för tankarna tillbaka till axelvaddarnas guldålder.

Designen kan man väl tycka vad man vill om – hade man sin gyllene era under det årtionde som världens befolkning prioriterade volym på håret framför ett välbevarat ozonskikt så kommer man sannolikt också tycka att detta är den snyggaste sloten i år.

Vi andra fokuserar istället på spelets egentliga fördelar – nämligen dess schyssta siffror. Majoriteten av de slots som släpps idag kommer med en hög volatilitet – The Hot Offer har lagt sig något lägre, på medel till hög. I kombination med en RTP på 96.57% och en maximal vinst på 6 038x ser det bra ut.

Det finns också ett bonusspel med omedelbara vinster på upp till 2 500x, Hot Offer där du får välja mellan free spins eller en hemlig direktvinst, samt free spins med dubblerade vinster. The Hot Offer är därmed ett riktigt hett erbjudande från Yggdrasil – vi kan absolut tänka oss att offra några soltimmar för denna slot.

  1. 18+ år – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
    18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Cauldron

Om ovanstående slot hade en ganska så intetsägande design så har Cauldron den klart festligaste designen vi sett i år – spelplanen är upplagd som en stor häxkittel där de fula symbolerna är de ingredienser häxan stoppat i sin kittel. Hoppa inte över denna slot på grund av vår osexiga beskrivning, Cauldron behöver ses med egna ögon – och gärna spelas också när du ändå håller på.

I denna häxkittel dyker bonusfunktioner upp titt som tätt, och detta kan du se fram emot när du snurrar runt bland äppelskruttar, fula monster och deformerade kålrötter:

  • Gyllene myntet: fungerar som wild och kan täcka upp för alla betalande symboler
  • Bonusspel: 3 eller fler scatters ger 10 free spins. Varje gång du vinner med en lägre betalande symbol kommer denna raderas ur spelet resterande spins. Vinner du med en premiumsymbol kommer denna istället ges en x2 multiplikator under resterande spins
  • Super free spins: om du under spelets gång samlar 750 scatters i mätaren på sidan av spelet får du 10 Super free spins. Alla lägre valörer är då redan borttagna från spelet och alla premiumsymboler har redan en x2-uppgradering. 

Ytterligare spelvärda slots i maj

Ovanstående slots är våra absoluta maj-favoriter, men här får du några ytterligare titlar väl värda att prova på under månaden.