Bäst odds på nya ICA Stig

Vem blir nya ICA Stig?

Uppdatering: Det är nu officiellt vem som är nya ICA Stig och det är ingen mindre än Björn Kjellman. Men det är en till person som kliver in i reklam-serien, nämligen Suzanne Reuter. Så de som gissade på Suzanne Reuter hade nödvändigtvis inte fel, men hon kommer inte vara nya Ica Stig utan hans syster.

Få saker har engagerat det svenska folket så som nyheten om att vår kanske mest älskade karaktär (näst efter H.M. Konungen himself) ska dra sig tillbaka – vi pratar så klart om ICA Stig och oddsen på vem som blir hans efterträdare.

Likt det tomrum som uppstår i de brasilianska favelorna när en ledande drogbaron fängslas eller tas av daga, har vakuumet efter ICA Stig skapat mängder av spekulationer kring vem som blir den nya efterträdaren – och flera spelbolag erbjuder odds på nya ICA Stig. Frågan alla svenskar ställer sig idag är vem blir nya ICA Stig? Detta är så spännande och vi hänger med i oddsen varje dag!

Odds nya ICA Stig hos Betsson

KandidaterOdds hos Betsson
Björn Kjellman1.40
Suzanne Reuter2.00
Måns Zelmerlöw2.50
Johan Rheborg3.80
Staffan Ling4.50
Lena Endre7.00
Tony Irving8.00
Glenn Hysén8.00

Vem blir nya ICA Stig?

Ett av de svenska spelbolag som låter dig spekulera i  hans efterträdare och som också är en av de aktörer som ger bäst odds på nya ICA Stig är Betsson. Listan över tänkbara efterträdare än lång – totalt 46 namn, där vi hittar bland annat storheter som Suzanne Reuter, Glenn Hysén, Babben Larsson och Edward Blom. Personligen håller vi lite på den sistnämnde – även om han är en riktig högoddsare, och efter de senaste bilderna verkar det inte längre möjligt.

Den som följt med i tv-reklamerna vet att ICA häromdagen släppte ytterligare en ledtråd till vem som blir nya ICA Stig – och enligt denna kommer efterträdaren vara en man i övre medelåldern. Detta efter att tittarna har fått se en skymt av ICA Stigs efterträdare i reklamen, dock utan att få se ansiktet. Men – håret var väl synligt! Det var en grå och kortklippt frisyr, lite tunnare hår. Oddsen för nya Ica Stig ändras varje dag efter att ICA släpper nya ledtrådar. Passa på att betta på nya Ica Stig när oddsen är som bäst

Det betyder i så fall att flera namn på listan kan strykas – men helt säkra kan man såklart aldrig vara med luringarna ICA. En av favoriterna till att bli nya ICA Stig var Suzanne Reuter, men om vi tolkar den senaste ICA reklamen rätt så är det en man det handlar om, och Suzanne Reuter kan därför strykas från listan. MEN Betsson har kvar henne som den näst troligaste kandidaten, vet de något som vi inte vet? Eller tror de att ICA bara luras? Det återstår att se.

På nätet har spekulationerna gått helt bananas, och där har nämnts bland annat någon från Lorry-gänget, Leif G.W. Persson och Sven Melander – den senare har dessutom poserat på sitt Instagram-konto iklädd en ICA-kostym.

Vem som blir nya ICA Stig kommer avslöjas den 31 januari.