Vår sektion för poker online bjuder på färska pokernyheter, erbjudanden och bonusar, topplistor och annan aktuell information om poker på nätet som hjälper dig att vinna fler och större potter.

Du hittar de senaste nyheterna på denna sida. Äldre nyheter hittar du här: pokernyheter

Vill du bli en bättre pokerspelare och vinna mer på poker skall du följa våra pokertips.

Recensioner av pokersajter

24hBet PokerFull Tilt PokerPokerStars
888 PokerInterPokerRedBet Poker
Betfair PokerLadbrokes PokerRedKings Poker
Bwin PokerPaf PokerTitan Poker
Everest PokerPartyPokerSvenska Spel Poker

Rakeback

Rake är den avgift som pokersajten tar ut som ersättning för att anordna pokerspel. Utan rake hade det inte funnits några pokersajter! Raken, eller rejken på svengelska, är normalt omkring 5% och har alltid ett maxtak (till exempel $2 eller $3).

Med rakeback kan du få tillbaka en del av den rake du betalar till pokersajten. Enligt en slags inofficiell standard för rakeback gäller att du kan räkna med att få tillbaka 30% i rakeback. Vad som gäller i det enskilda fallet avgörs av vilken pokersajt du spelar på. Vissa pokersajter har egna program för rakeback deals medan andra har kopplingar till specialiserade rakeback-program som i sin tur är anslutna till olika nätverk.

Rakeback är viktigare än vad många tror. Om du spelar utan chans till rakeback måste du både spela vinnande spel mot dina motspelare samt klara raken över tid för att nå ett nettoresultat. Med rakeback blir det lättare att bli en vinnande spelare.

Om våra recensioner

I våra recensioner av pokersajter ger vi dig tydlig, transparent och aktuell information om respektive pokersajt. Vi ger dig helt enkelt det beslutsunderlag du behöver för att kunna välja den pokersajt som passar dig bäst.

I våra recensioner går vi igenom respektive pokersajts erbjudanden och bonusar, vilken mjukvara och vilket pokernätverk som används, vilket spelutbud av cashgames som finns (med pokervarianter, insatsstrukturer, limits, med mera), utbudet av turneringar (free rolls, satelliter, garantiturneringar, med mera), vilken trafik de olika pokervarianterna och turneringarna kan ståta med, motståndet (finns det flest fiskar eller är sajten full av hajar?), vilka metoder för insättningar och uttag du har att välja mellan, samt hur du kontaktar kundtjänst. Vi sätter också ett sammantaget betyg på respektive pokersajt så att du direkt kan se vilka sajter vi rekommenderar i första hand.