24hBet Poker

24hbet poker24hBet Poker (före detta 24hPoker) har existerat sedan 2001 och drivs av det finska företaget iGame. Med särskilt fokus på den skandinaviska marknaden har 24hBet blivit ett spelbolag att räkna med på dessa breddgrader och har under åren alltid kunnat plocka fram exklusiva pokerkampanjer.

Numera ingår 24hBet i nätverket MPN som kan erbjuda dig som pokerspelare en godkänd trafik, men på samma gång inte matcha de största aktörerna. Förutom poker kan du även spela på casino eller sport hos 24hBet.

24hBet Poker erbjudanden och bonusar

Hos 24hBet kan du få en bonus på upp till €1000 första gången du öppnar konto och gör en insättning. Som vanligt gäller att du får beloppen som bonusen gäller efter att du spelat tillräckligt. Hos 24hBet betalas din bonus ut i 10 delar.

Som ett tillägg till din bonus får du också möjligheten att delta i 6 st €500 New Player Freerolls.

Mjukvara

Du kan välja mellan att ladda ner klienten till hårddisken eller spela direkt från webbläsaren.

Spelsortiment

Spelsortimentet innehåller 6 spelvarianter:

1. Texas Hold’em
2. Omaha
3. 7-korts Stud
4. Razz
5. 5-korts Stud
6. 5-korts dragpoker

Texas hold’em är förstås det mest populära av dessa och det finns insatser från €0.01/0.02 till €50/100. No limit, fixed limit och heads up är de spelformer som erbjuds på kontantborden. Därtill finns det givetvis möjligheter att spela en- och flerbordsturneringar.

Insättnings- och uttagsalternativ

Hos 24hBet Poker kan du använda något av följande transaktionsmetoder då du sköter det finansiella: kreditkort, bank, Neteller, Skrill, Payesafecard, Pugglepay och Siru Mobile. Lägsta insättning är €10 och högsta insättning är €1500 (med eventuella undantag beroende på transaktionsmetod).

Kundtjänst

24hBet erbjuder en kundtjänst där dina val står mellan att skicka mejl, använda kontaktformuläret på hemsidan eller samtala med hjälp av live chatten. Det finns ingen telefonsupport, men i övrigt har du tillgång till en svensk kundtjänst.