mega fortune

Mega Fortune

Speltillverkare:

Netent

Lanserades:

2009

RTP:

96.4%

Lägsta kostnad:

0,10 kr

Högsta kostnad:

500 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

25

Mynt Värden:

0,01 - 0,50 kr

Slotten Mega Fortune är en av de mest populära spelautomaterna på nätet, vilket inte är konstigt när man ser till dess enorma progressiva jackpott som betalat ut rekordstora belopp på över 100 miljoner kronor.

Mega Fortune är ett spel för de som kanske inte är så förtjusta i stimmiga teman som bygger på filmer, superhjältar eller dylikt. Här får du istället en stilren design och en lyxig inramning med 25 vinstlinjer och fem snurrande hjul där symbolerna bland annat är limousiner, champagne, lyxklockor och dollarbuntar. Det är klassiskt, men grafiken och ljudet vittnar om en modern slot och erbjuder en trevlig spelupplevelse.

Spela Mega Fortune här

 • Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
 • Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. min. insättning 100 kr. 10x omsättningskrav. bonusen är giltig i 60 dagar.
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
 • Mega Fortune fakta

  Slotmaskinen Mega Fortune har 5 hjul, 3 rader och 25 linjer samt en växande jackpott som i september 2011 betalade ut den största vinsten någonsin på ett nätcasino (109 miljoner kr).

  Det finns så kallade scatters i form av champagneflaskor som hjälper dig att vinna oavsett var symbolen framträder i spelfönstret. Tre scatters eller fler utlöser free spins med aktiverad multiplikator som ger 2 till 5 gånger det normala vinstvärdet. Du kan även testa Mega Fortune gratis på www.mega-fortune.eu.

  Utöver detta finns ”wilds” eller jokrar i form av en racerbåt som hjälper dig att vinna då dessa ersätter andra symboler i bildandet av vinstkombinationer. Den högsta vinsten utfaller när fem av dessa symboler förekommer på en vinstlinje, vilket ger en vinst på 10 000 gånger radinsatsen. Vinsterna kan bli ännu större om du lyckas aktivera multiplikatorn (denna ger 2-5 gånger normala vinstvärdet) eller tar dig till bonusspelet och vinner den massiva jackpotten.

  Det finns många funktioner i spelet som är bra att känna till. Du kan välja Full screen och spela på helskärm. Du kan också klicka dig fram till din spelhistorik och se vad som hände under senaste speltillfället. I övrigt finns typiska funktioner som Autoplay och möjlighet att stänga av ljudet.

  Jackpottar

  Rekordvinst på jackpotten i slotten Mega Fortune

  Om du får tre bonussymboler på en vinstrad får du snurra på lyckohjulet i bonusspelet. Här finns tre olika jackpottar att spela om: Rapid Jackpot, Major Jackpot och Mega Jackpot.

  För att nå Mega Jackpot behöver du passera tre hjul. På första hjulet är varannan rad är ett vinstbelopp medan varannan är en pil in mot nästa hjul. Sedan fortsätter det i allt mindre hjul och större vinster.

  Längst upp på maskinen kan du avläsa hur stora de tre jackpottarna är för tillfället. Skulle du ta hem den största jackpotten kan du räkna med att bli multimiljonär.

  Mega Fortune omdöme

  Spelkänslan i Mega Fortune lever inte direkt på animationer och andra effekter utan är stilrent sparsmakad med trevlig musik. Det förekommer dock en del väl avvägda  animationer, men annars bygger spelet på den klassiska spelautomaten och ren grafik med lyxkänsla.  Storleken på vinsterna motsvarar också denna lyxiga stil och det finns sannerligen mycket att hoppas på när du spelar Mega Fortune.

  Snabb info

  Speltillverkare:

  Netent

  Lanserades:

  2009

  RTP:

  96.4%

  Lägsta kostnad:

  0,10 kr

  Högsta kostnad:

  500 kr

  Hjul:

  5

  Vinstrader:

  25

  Mynt Värden:

  0,01 - 0,50 kr