high society logo
Spela hos Videoslots
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

High Society

High Society är en slot där det lyxiga överklasslivet står i fokus. Hjulen pryds av jetplan, guldtackor, lyxbilar, dyrbara armbandsur, yachter, juveler och andra saker som man kan unna sig om man har stora rikedomar till sitt förfogande.

Om man lyckas trigga free spins på High Socity får man välja mellan två olika free spins-lägen, som vart och ett har sina fördelar. Vilket passar just dig bäst?

High Society kommer från spelutvecklaren Microgaming och hade premiär under våren 2014.

Fakta om High Society

High Society är en slot från Microgaming som har lyxliv som tema, och de mest dyrbara symbolerna är passande nog ett flygplan, en lyxbåt och en lyxbil.

Det finns en vildsymbol som kan ersätta vilken symbol som helst utom spridningssymbolen. Spridningssymbolen kan ge kan ge free spins. Det finns två olika free spins-lägen att välja mellan, ett med upp till tre vilda hjul och ett med upp till 10x-multiplikator. High Society har inte någon interaktiv bonusbana eller någon växande jackpott.

Du kan välja mellan fyra olika myntvärden på High Society (från €0,01 till €0,10) och anger också själv hur många av de 25 spellinjerna som du vill satsa på. Slutligen väljer man hur många mynt som ska satsas per aktiverad spellinje, från 1 mynt till 20 mynt.

Lägsta möjliga satsning på High Society är därmed €0,01 x 1 spellinje x 1 mynt = €0,01 per spelomgång. Högsta möjliga satsning är €0,10 x 25 spellinjer x 20 mynt = €50 per spelomgång.

Det som gör denna slot spelvärd är:

  1. Två olika free spins-lägen att välja mellan
  2. Höga multiplikatorer i ena free spins-läget
  3. Vilda hjul i andra free spins-läget
  4. Elegant tema

Vildsymbol

Loggan för High Society är vild och kan ersätta vilken symbol som helst utom spridningssymbolen. I grundspelet visar den sig endast på första och/eller femte hjulet.

Spridningssymbol

Spridningssymbolen i High Society består av en gyllene sedelklämma som är fylld av euros. Om man får minst tre spridningssymboler samtidigt får man välja mellan två olika free spins-lägen:Free Spins med upp till 3 vilda hjul.Hur många free spins du får beror på hur många spridningssymboler som triggade free spins-läget. 3 spridningssymboler ger 10 free spins, 4 spridningssymboler ger 15 free spins och 5 spridningssymboler ger 20 free spins.Det är bara andra, tredje och fjärde hjulet som har chans att bli vilda från början, inte första och femte. Om du får spridningssymbol på första och femte hjulet under free spins kommer dock hjulen med spridningssymbol på att bli vilda, och du får dessutom 10 nya free spins.

Free Spins med upp till 10x-multiplikator

Man får alltid 10 free spins om man väljer detta free spins-läge. Däremot påverkas multiplikatorns storlek av hur många spridningssymboler som triggade free spins-läget. 3 spridningssymboler ger 2x som startmultiplikator, 4 spridningssymboler ger 3x som startmultiplikator och 5 spridningssymboler ger 5x som startmultiplikator. Multiplikatorn ökar sedan successivt under free spins-läget, upp till max 6x om triggern var 3 spridningssymboler och max 10x om triggern var 4 eller 5 spridningssymboler.Vildsymbolen kan visa sig på andra, tredje och/eller fjärde hjulet i detta free spins-läge.Om man får spridningssymbol på första och femte hjulet under free spins får man 10 nya free spins, däremot påverkas inte multiplikatorn.

Omdöme

Att få välja mellan två olika free spins-lägen är en trevlig funktion hos High Society som för in interaktivitet i spelet och gör att man kan anpassa spelet lite efter vad man gillar bäst. Att det inte finns någon interaktiv bonusbana i separat fönster var inte något vi reflekterade närmare över när vi provspelade High Society, eftersom vi hade fullt upp med free spins-lägena och de olika funktioner de för med sig. Grundspelet är tämligen enkelt, men detta kompenseras med råge under free spins. Gillar man spela med många olika funktioner kan vi därför rekommendera High Society.

Det finns inte någon växande jackpott hos High Society vilket nästan är lite konstigt med tanke på det miljonärs-inspirerade temat, men free spins-lägena kan skapa rejäla vinster.

Rent grafikmässigt är High Society tyvärr inte så mycket att hänga i granen. Det är tämligen generiskt tecknade symboler som används och den murriga stilen lyckas varken med att vara modern eller retro, utan känns mest bara passé. Ett plus dock för den glada bakgrundsmusiken som piggar upp dem dystra och oinspirerande spelmiljön en smula.

Snabb info

Speltillverkare:

Micrograming

Lanserades:

2014

RTP:

96.8%

Lägsta kostnad:

1 mynt (€0,01)

Högsta kostnad:

500 mynt (€50)

Hjul:

5

Vinstrader:

25

Mynt Värden:

0,01 / 0,02 / 0,05 / 0,10