twin-spin

Twin Spin

Speltilverkare:

Netent

Lanserades:

2013

RTP:

96.55%

Lägsta kostnad:

2,50 kr

Högsta kostnad:

1250 kr

Hjul:

5

Vinstrader:

Vinn på 243 olika vis

Mynt Värden:

0,10 - 5 kr
twinspin

Dröm dig tillbaka till 1970-talets amerikanska glittriga spelhallar och njut av spänningen hos Twin Spin, en slot från NetEnt som kombinerar retrokänsla med den toppmoderna tvilling-funktionen. Trots att Twin Spin hade premiär år 2013 osar hela slotten glammigt 1970-tal, ett tema som går igen i allt från grafik till musik.

Tvilling-funktionen innebär att det alltid är (minst) två närliggande hjul som snurrar synkroniserat och stannar på samma symboler. Det finns dessutom vissa möjligheter för tvillingarna att sprida sig, så att man får tre, fyra eller fem hjul som visar upp exakt samma symboler.

Spela Twin Spin här

 • 100% upp till 500 kr utan omsättning
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
 • Ett snabbare och bättre casino
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
 • Bethard

  4.8/5
  100% upp till 2 000 kr + 250 free spins!
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
 • Videoslots

  4.9/5
  100% upp till 2000 kr + 11 omsättningsfria freespins!
  18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
 • Om Twin Spin

  Högsta vinst är 270 000 mynt, vilket innebär en vinst på €135 000 för den som spelar med högsta myntvärde i valutan euro. Spelar man istället med lägsta möjliga myntvärde i euro motsvarar 270 000 mynt en vinst på €13 500. Twin Spin har inte någon växande jackpott.

  Exempel på symboler som pryder hjulen är gamla klassisker som BAR, körsbär, klockor, sjuor och diamanter. Även spelkortssymbolerna 9, 10, J, Q, K och A kan dyka upp.

  Att spela Twin Spin

  Det som gör denna slot spelvärd är:

  • Tvillinghjul som kan sprida sig
  • 1970-talskänsla
  • Vinn på 243 olika vis

  Tvillinghjul

  När man spelar Twin Spin är det alltid minst två hjul som snurrar synkroniserat och visar upp exakt samma symboler när hjulen har stannat. Det är alltid två hjul intill varandra som snurrar ihop, så man kan till exempel inte få synkronisering av hjul 1 + 3 med hjul 2 osynkat. Att två närliggande hjul stannar på samma symboler innebär förstås att det blir enklare att bilda vinnande kombinationer. Vilka hjul det är som snurrar synkroniserat varierar från gång till gång.

  Något som gör Twin Spin ännu mer spännande är att tvillinghjulen kan sprida sig så att tre, fyra eller fem hjul snurrar synkroniserat. Då brukar det bli riktigt stora vinster.

  Vildsymbol

  Att förstå vilken symbol som är vildsymbol i Twin Spin är inte svårt, symbolen består nämligen av texten WILD.

  Omdöme

  Det som verkligen utmärker den här slotten är förstås tvilling-funktionen, som dessutom har möjlighet att expandera så att man får trillinghjul, fyrlinghjul eller femlinghjul. Som vanligt är NetEnt bäst när de vågar ta risker och göra något ovanligt istället för att bara släppa ytterligare en dussinslot.

  Vad gäller temat är det förmodligen något man hatar eller älskar. Vissa spelare – som kanske själva har nostalgiska minnen från amerikansk 70-talsglamour – kommer helt klart att älska den funkiga stämning som Twin Sping bygger upp. Andra kommer förmodligen att leta sig till den här slotten på grund av den spännande tvilling-funktionen och stå ut med snarare än uppskatta 70-talsretron.

  Snabb info

  Speltilverkare:

  Netent

  Lanserades:

  2013

  RTP:

  96.55%

  Lägsta kostnad:

  2,50 kr

  Högsta kostnad:

  1250 kr

  Hjul:

  5

  Vinstrader:

  Vinn på 243 olika vis

  Mynt Värden:

  0,10 - 5 kr