Twin Spin

twinspin

Dröm dig tillbaka till 1970-talets amerikanska glittriga spelhallar och njut av spänningen hos Twin Spin, en slot från NetEnt som kombinerar retrokänsla med den toppmoderna tvilling-funktionen. Trots att Twin Spin hade premiär år 2013 osar hela slotten glammigt 1970-tal, ett tema som går igen i allt från grafik till musik.

Tvilling-funktionen innebär att det alltid är (minst) två närliggande hjul som snurrar synkroniserat och stannar på samma symboler. Det finns dessutom vissa möjligheter för tvillingarna att sprida sig, så att man får tre, fyra eller fem hjul som visar upp exakt samma symboler.

Du kommer kunna spel Twin spin i Dessa casinon:

100% upp till 3 500 kr + 100 cashspinn
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
100% upp till 1000 kr + 100 cashspins
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor
100% upp till 2000 kr + 100 spins på Starburst
18+, Välkomstbonus: Endast Nya Spelare. Min (minimum) Insättning: 100Kr. Max (maximum)/högsta bonus 2000Kr. Omsättningskrav 35x, Freespins är tillgängliga i 24 timmar, på valda spel. Klicka för att se fullständiga Regler och Villkor.
18+ Spela Ansvarsfullt www.stodlinjen.se Regler & Villkor

Twin Spin fakta

Speltillverkare: NetEntertainment (NetEnt)
Lanserad år: 2013
Antal hjul: 5
Vinstlinjer: Vinn på 243 olika vis
Lägsta möjliga satsning:
Högsta möjliga satsning:
Myntvärden: €0,05 – €0,50

Högsta vinst är 270 000 mynt, vilket innebär en vinst på €135 000 för den som spelar med högsta myntvärde i valutan euro. Spelar man istället med lägsta möjliga myntvärde i euro motsvarar 270 000 mynt en vinst på €13 500. Twin Spin har inte någon växande jackpott.

Exempel på symboler som pryder hjulen är gamla klassisker som BAR, körsbär, klockor, sjuor och diamanter. Även spelkortssymbolerna 9, 10, J, Q, K och A kan dyka upp.

Att spela Twin Spin

Det som gör denna slot spelvärd är:

  • Tvillinghjul som kan sprida sig
  • 1970-talskänsla
  • Vinn på 243 olika vis

Tvillinghjul

När man spelar Twin Spin är det alltid minst två hjul som snurrar synkroniserat och visar upp exakt samma symboler när hjulen har stannat. Det är alltid två hjul intill varandra som snurrar ihop, så man kan till exempel inte få synkronisering av hjul 1 + 3 med hjul 2 osynkat. Att två närliggande hjul stannar på samma symboler innebär förstås att det blir enklare att bilda vinnande kombinationer. Vilka hjul det är som snurrar synkroniserat varierar från gång till gång.

Något som gör Twin Spin ännu mer spännande är att tvillinghjulen kan sprida sig så att tre, fyra eller fem hjul snurrar synkroniserat. Då brukar det bli riktigt stora vinster.

Vildsymbol

Att förstå vilken symbol som är vildsymbol i Twin Spin är inte svårt, symbolen består nämligen av texten WILD.

Omdöme

Det som verkligen utmärker den här slotten är förstås tvilling-funktionen, som dessutom har möjlighet att expandera så att man får trillinghjul, fyrlinghjul eller femlinghjul. Som vanligt är NetEnt bäst när de vågar ta risker och göra något ovanligt istället för att bara släppa ytterligare en dussinslot.

Vad gäller temat är det förmodligen något man hatar eller älskar. Vissa spelare – som kanske själva har nostalgiska minnen från amerikansk 70-talsglamour – kommer helt klart att älska den funkiga stämning som Twin Sping bygger upp. Andra kommer förmodligen att leta sig till den här slotten på grund av den spännande tvilling-funktionen och stå ut med snarare än uppskatta 70-talsretron.